• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yemek Yapmaya Baslayacak Birine Yemek Tarifi Kitabi Onerir misiniz?

nightangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
181
25
98
Kitapcilara baktim ama bir cok yemek kitabi var. Elinizde boyle bir kitap olupta icindekileri deneyip memnun kaldiginiz kitaplar var mi ya da televizyondan izlediginiz tariflerini yapip memnun kaldiginiz birisi var mi?

Herkese yardımları için teşekkür ederim. Araştırmalarım sonucunda Emine Beder'in Büyük Yemek Kitabı'nı aldım.

Son düzenleme:
Carpe-diem yayınevinin bekarlar ve öğrenciler için yemek tarifleri kitabı var ‘Firdevs Altıntaş yazarı .

Kitapcilara baktim ama bir cok yemek kitabi var. Elinizde boyle bir kitap olupta icindekileri deneyip memnun kaldiginiz kitaplar var mi ya da televizyondan izlediginiz tariflerini yapip memnun kaldiginiz birisi var mi?

Kitaptan ziyade nefis yemek tarifleri uygulamasını telefonunuza indirin. Çok açıklayıcı ve denenmiş tarifler var. Kitap ölçüleri her zaman tutmuyor

Teşekkür ederim önerileriniz için bende internet sitelerindeki tariflere güvenemiyorum. İnsanlar yazarken birşeyleri yazmayı unutuyorlar. Dediğiniz siteden tarif denemiştim ama güzel olmamıştı tam yapmama rağmen.

İnstagramda cok guzel sayfalar var ve değişik birsuru tarifler bulunuyor.Bir aratmanizi öneririm.

Tavsiye için teşekkürler ama ben kitap arıyorum. Tarif bulmak için zaman kaybetmek istemiyorum.

nefis yemek tariflerinden yapıyorum bende.. gayet güzel oluyor. deftere en çok eklenen tariflerden yaparsan daha iyi olur. bir çok kişi tarifi denemiş ve defterine eklemiş oluyor. ve çoğu tarifinde videolu anlatımı var ben çok beğeniyorum o siteyi.

nefis yemek tariflerinden yapıyorum bende.. gayet güzel oluyor. deftere en çok eklenen tariflerden yaparsan daha iyi olur. bir çok kişi tarifi denemiş ve defterine eklemiş oluyor. ve çoğu tarifinde videolu anlatımı var ben çok beğeniyorum o siteyi.
Tavsiye için teşekkürler.

nefis yemek tariflerinin uygulamasını öneririm. zaten fotoğraf ve videolu olanlarıda var. güvendiğinizi yapabilirsiniz. şimdiye kadar hiç kötü tarifine denk gelmedim.
onun dışında sahrap soysal'ın sevgilim akşama ne pişirdin? kitabını almıştım zamanında, güzel, farklı tarifler var. hala satılıyor mu bilmem, çok eskiden almıştım.

nefis yemek tariflerinin uygulamasını öneririm. zaten fotoğraf ve videolu olanlarıda var. güvendiğinizi yapabilirsiniz. şimdiye kadar hiç kötü tarifine denk gelmedim.
onun dışında sahrap soysal'ın sevgilim akşama ne pişirdin? kitabını almıştım zamanında, güzel, farklı tarifler var. hala satılıyor mu bilmem, çok eskiden almıştım.
Teşekkür ederim dediğiniz kitaba bakacağım.

Herkese yardımları için teşekkür ederim. Araştırmalarım sonucunda Emine Beder'in Büyük Yemek Kitabı'nı aldım.
Nefis yemek tarifleri sitesinde cok yorum alan yemekler tatlilari yaparim hepde guzel olur tavsiye ederim

Kanalıma herkesi beklerimmm
Yeni bir kanal ama hepsi denenmiş tarifler

Son düzenleyen: Moderatör:
Back