yeni yarısma konuları

hangisi

• en guzel gorunen tırnaklar

OY: 3 9,4%
  • yuz guzeli

OY: 6 18,8%
  • en guzel sehir fotograf yarısması

OY: 2 6,3%
  • en guzel gözler

OY: 6 18,8%
  • en guzel tarza sahip olan uye(giyim konusunda)

OY: 4 12,5%
  • en guzel siiri(uyelerin kendi yazdıkları)

• photoshopla yapılmıs en gusel calısma

OY: 4 12,5%
  • yetenek yarısması(takı tasarımı,el isi vb)

• en gusel manzara resmi(uyelerin kendi cektikleri)

OY: 3 9,4%

• Ankete Katılan
    32

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
bu ara yarısmlar cok fazla ben aklıma gelenleri yazdım ve anket actım siz begendiginiz konuyu secerseniz yeni acılan anketleri buna gore yaparıs

en guzel gorunen tırnaklar
en bakımlı el yarısması yapılmıs bu seferde en bakımlı ve gusel gorunen tırnak yarısması olabilir

yuz guzeli
bunu cogu kimsenin tercih etmeyecegi farkındayım ama fikir olsun

en guzel sehir fotograf yarısması
herkes yasadıgı sehrin en gusel fotografını gondersin sehir ismi yazılmadan oylansın bakalım en gusel sehir fotosu nerden cıkıcak

en guzel gözler
en gusel goze sahip uye yarısmasında size en gusel gelen bakıs gozun yapısına bakılarak secim yapabiliriz

en guzel tarza sahip olan uye(giyim konusunda)
her kesin bir tarzı vardır spor klasik veya baska tarzlar herkes kendi tarzını yansıtan bir kıyafetle yarısmaya katılabilir ve en begendiginiz tarzıda secersiniz

en guzel siiri(uyelerin kendi yazdıkları)
uyelerin kendi yazdıkları siirlerle ilgili bir yarısmada yapılabilir

photoshopla yapılmıs en gusel calısma
photoshopu kullanarak gorsel acıdan cok farklı ve gusel seyler cıkartabilirsi

yetenek yarısması(takı tasarımı,el isi vb)
herkesin bir yetenegi vardır bu yeteneklere uygun anketler acabiliris

en gusel manzara resmi(uyelerin kendi cektikleri)
en etkileyici manzara resmini cekip burada bizimle paylasabilirler

sadece makyaj yarısmasında veriliyor son zamanlarda cok fazla yarısma oldu hediye almaya yetisemesler:)

bi kere daha yapılmak istenmis ama acmamıslar anketi guvenmiyo kimse

güzellik yarışması yapılmamalı bence
insanların güzel çirkin diye ayrılmasına neden olur
oy alamayanlar üzülebilir

eger yollayacaklarsa onada goz yummalılar ama tartısma olur heralde:)

ecceme de dedigim gibi sac kategorisindede yarisma olmali bence ama bugun yarin acar demisti sacla ilgili bir yarisma :lepi:

yine bebeklerle veya çocuklarla ilgili bi yarışma olsun
ağlarken ya da gülerken çekilmiş fotolar olabilir =)

ankette oylamaya sunulmuş tüm yarışma konuları güzel a.s bir tanesini oylamam gerekirse yüz güzeli seçilsin diyorum:1rolleyes:

EN GÜZEL MANZARA RESMİ.....hemde kış manzaraları ....off süper resimler çıkar

valla yapan olursa yapsın ben artık girmiyorum yarısma olaylarına

neoldu canım yaaa...kim küstürdü seni,oy kıyamam sana ben federasyon başkanımŞeniz

cok fazla yarısma oluyormus oyle diyorlar ben burda fikir olsun diye konu acıyorum birisi bana su konuda yarısma olsa iyi olur deyince acıyorum en son actıgım makyaj yarısmasınıda bir arkadas fikir verdi..en komik pozu olan cocuk yarısmasında da beceremem yarısma acmayı deyince bir arkadas ben actım..neyse ya ben acmıyorum yani artık opuyorumnanaktan

cok fazla yarısma oluyormus oyle diyorlar ben burda fikir olsun diye konu acıyorum birisi bana su konuda yarısma olsa iyi olur deyince acıyorum en son actıgım makyaj yarısmasınıda bir arkadas fikir verdi..en komik pozu olan cocuk yarısmasında da beceremem yarısma acmayı deyince bir arkadas ben actım..neyse ya ben acmıyorum yani artık opuyorumnanaktan

tatlım senin gibi girişimci arkadaşlarımızın sayesinde bu alana hareket geldi resmen topikler renklendi,ayrı bir heyecan kattı bu yarışmalarınız kulübe..
sizlere teşekkür etmek lazım ,bir çok farklı tarzdaki insanlar sayenizde bir araya geldi bu yarışmalarla,başarılı oldunuz ki talep arttı ve yarışma konusuna kısıtlama getirildi......
sayenizde çok eğlendik çokkkkk...

heyecan,canlılık,verimlilik,hareket arttı daha ne olsunkaydirigubbakcemile5

bunlar sizlerin sayesinde oldu,sende bilirdin yoksa yorulmadan siteye girip çıkmayı emeğine eline sağlık balımyerimsenibenŞeniz

valla yapan olursa yapsın ben artık girmiyorum yarısma olaylarına

moon sacmalama eglenioruz surda katılmak istemeyen katılmaz kolundan tutup zorla katılacaksın diyen yok kimseye eccemide uzmuslerdi böyle aslıyıda bosver cnm siz öncusunuz ben varım bak her yarısmada ucuom bende die olumunekankayizsmile

Back