• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni yapılmış gölge üzerine boya olur mu?

Kararsizkasim

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
206
196
303
Ankara
arkadaşlar bana bi yardımmmmm.. kuaföre dün saçımı boyatmak için gittim. dedim ki tatlı bi kumral istiyorum çok sarıya dönük olmasın ama sıcak tatlı bi renk olsun dedim. bu yaz çok moda olan renk. hepinizin hayalinde canlanmıştır eminim. ama kuaförün kafasında o an ne canlandı bilemezsinizz :))) ya sanki ben saçımı boya dememişim de gölge yap demişim!! paketleri attı bunlar ışıltı verecek dedi üzerine boyıycam. sonra da cilayı attı bitti dedi inanamadım yaa ve de böyle küllü bi sarı oldu yaşile çalan çok mutsuzum. 3. yıkamaya o küller geçecek sarılar oturacak dedi. normalde beğendiğim bi kuafördü ama bu sefer sonuç hüsrann. sizce üzerine tek renk bi boya yaptırsam saçlarım çok mu yıpranır. aradan ne kadar s
re geçmesi geekir bi yardım ediverinn 2 3 gün sonra boyatıyım mııı

Bence bir süre bekle belki dediği gibi rengi düzelebilir. Yoksa git kuaföre düzelir demiştiniz düzelmedi. Şimdi bunu boyayın de. Evde kendi kendine maceraya girme. Hemde apan kendisi bu kuförlerde hata yaptığını görsün...

Back