Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni yılda "asla" larınız ve "mutlaka"larınız neler?
- Konu Sahibi BenTulis
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?asla eskisi kadar mutlu olamayacağımsenağlama
içimdeki çocuksu hayalleri alarak gidiyor 2007
hiçbir zaman dört dörtlük bir mutluluk yaşayamayacağımı öğretti bana:çok üzgünüm:
şuan için kararlarım yok bu aralar hayat bana yol gösteriyor
o nereye götürürse oraya gideceğim:a015:
içimdeki çocuksu hayalleri alarak gidiyor 2007
hiçbir zaman dört dörtlük bir mutluluk yaşayamayacağımı öğretti bana:çok üzgünüm:
şuan için kararlarım yok bu aralar hayat bana yol gösteriyor
o nereye götürürse oraya gideceğim:a015:
asla "asla" dememem gerektiğini öğretti...
kişiliğimden, karakterimden, prensiplerimden ne pahasına olursa olsun taviz vermemem gerektiğini öğretti...
gurbaa valla görmedim senin yazdığını aynı yazmışız heeeeeeee :mymeka:
Yine, bir yılı uğurluyoruz.
Bakalım giden yıl bana ve sizlere neler öğretti?
Yeni yılla ilgili kararlarınız neler?
Neleri asla yapmayacaksınız?
Neleri kesin yapma kararı aldınız?
Ve nelerden asla vazgeçmeyeceksiniz?
Giden yıl bana, - hoşgörü ve anlayışla dünyamı rengarenk boyayabileceğimi - öğretti
Yeni yılla ilgili kararlarım, - 2011' deki planlarımı gerçekleştirmek - İçinde BEN, mali planım, kariyer planlarım ve ailem var. Abartmıyorum ciddiyim hepsini tek tek yazarım olunca da üzerini çiziyorum :roflol: işte bu kadar da ineğim..
Neleri asla yapmayacağım, - ertelemeyeceğim -
Kesin yapacaklarım, ikinci maddeden farkı kesin kelimesi, yani en öncelikli olan kararım olarak algılıyorum, önceliğim: tabii ki BEN zemuszemus
Asla vazgeçmeyeceğim, - hayatı sevmekten -
mutlaka bebeğimle kaliteli zaman geçiricem anneliğin bana neler getireceğinin tadına varıcam ve kocamı ailemi her zamankinden daha çok sevicem.
asla beni üzenlere taviz vermicem istemediğim ve sevmediğim herkesi hayatımdan çıkarıcam negatif enerjilerini alsınlar başlarına çalsınlarklava:
kötü olumsuz bütün lafları kulak ardı edicem
mutlu olucam hemde çooook
bebişimi bolbol öpücemkaydirigubbakcemile3
asla beni üzenlere taviz vermicem istemediğim ve sevmediğim herkesi hayatımdan çıkarıcam negatif enerjilerini alsınlar başlarına çalsınlarklava:
kötü olumsuz bütün lafları kulak ardı edicem
mutlu olucam hemde çooook
bebişimi bolbol öpücemkaydirigubbakcemile3
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
erteledim sadece ama unutmadım gerçeklerden korkmayacağım ayrıca iyi ,iyimser,morel verenlere değer vereceğimYeni yılda ne 'asla', ne de 'mutlaka' düşüncem yok,hepsi 'hoşgelsin'ler bakalım... :80:
yeni yılın en şanslı burcu yay burcu diye okumuştum 2010 a girerken..gerçekten de öyle oldu 4 yıllık bir gafletten kurtuldum 2010 da..moral bozan şeyleri terketmek ne güzel şeymiş meğer..huzur mutluluk bana yakın oldu allaha şükür yeni yılda size mutlak tavsiyem olsun..hayatınızdaki parazitlerin üstüne basın çiğneyin..2011 e şükür ederek girip beni ve ailemi tüm pisiklerden koruması için dua edicem
erteledim sadece ama unutmadım gerçeklerden korkmayacağım ayrıca iyi ,iyimser,morel verenlere değer vereceğim
Sevgili ema1, dogrusu neyi ertelediginizi anlayamadim fakat " iyi,iyimser,moral verenlere deger verme" konusunda cok haklisiniz,aynen katiliyorum!!!!