Yeni Ve Değişik Perde Modelleri

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
trendperdewr0.jpg

f92m38f5749cn6.jpg

f95mec79660ac2.jpg

f80m8c482c7mt3.jpg

f83me36cae0ya9.jpg

f84me057fd1kn6.jpg

f77m7fe7e8cnb0.jpg

perdecilerxp2.jpg

f89md817f8bmp6.jpg

f102mf6fa45aeq0.jpg

Perdeler çok güzelmiş. Yabancı sitelerden mi bu resimler?

f80m8c482c7mt3.jpg

Özellikle bu çok güzelmiş. Nerede bulabiliriz acaba?

bir kısmı yerli bir kısmı yabancı sitelerden kızlar size fikir verir diye ekledim

Barçmancım gerçekten hepsi birbirinden güzel vede ilginç.Ben de şu yan fonları iki renkli olanlardan yaptırdım.:)))))Paylaşımın için tşk

çoğu pek hoş değil ama yine de teşekkürler emeğin için... stor perde modelleri hoşuma gidiyor benim daha ağır ve asil duruyor herkezin zevki ayrı tabi :)

arkadaşlar kendi perde modellerınızı eklesenız ne guzel olur bızlere de fıkır olur. ben hem mutfağa hem salona yaptıracagım ama karar veremıyorum. bunlar ucuk kacık bıraz. sızler bıraz fıkır versenız...

arkadaşlar kendi perde modellerınızı eklesenız ne guzel olur bızlere de fıkır olur. ben hem mutfağa hem salona yaptıracagım ama karar veremıyorum. bunlar ucuk kacık bıraz. sızler bıraz fıkır versenız...

bence de. bende yaptırıcam rustik ve katlamalı istiyordum. zormu geliyo anlamadım katlamalı perdeleri kötüledi bir kaç perdeci. yok ütü gerekirmiş yok kullanımı zormuş denge problemi oluyomuş. efendim benim bebek perdeye bi asılsa rustik başına düşermiş falan.

X