• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni uyeyim yardiminiza cok ihtiyacim var hamile miyim?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
31
Arkadaslar nisanlimla adetime bir gun kala iliskiye girdik bu ilk iliskimizdi bosalma olmadi ve ben bir gun sonra normal adetimi gordum adetimin bittigi gun(5.gun) yeniden bir iliskiye girdik fakat tam bir birlesme olamadi ben kasildigimdan dolayi..baya zorladik penis basi girebildi sadece bosalma yine olmadi bu son iliski uzerinden 25 gun gecti adetime 2 veya 3 gun var. Zevk sivisindan supheleniyoruz iki haftadir mide bulantisi bas donmesi siskinlik bel ve sirt agrisi her an adet olacakmisim givi bir his yasiyorum goguslerim sisti ve yesil damarlnmalar oldu gogus halkalarim buyudu gibi ..bu sekilde hamile olabilir miyim? Ve su an idrar testi yapsam kesin sonuc cikar mi? :(

Vay.. O zevk şeysi dediğiniz şeyi -okuyunca bile midem bulanıyor niyeyse- işte ondan çok güzel hamile kalınır evet. Bekleyin.
Neyse yaa sildim yazdığımı banane ki değilmi. Mune abla içerik sildim haberin olsun

Arkadaslar nisanlimla adetime bir gun kala iliskiye girdik bu ilk iliskimizdi bosalma olmadi ve ben bir gun sonra normal adetimi gordum adetimin bittigi gun(5.gun) yeniden bir iliskiye girdik fakat tam bir birlesme olamadi ben kasildigimdan dolayi..baya zorladik penis basi girebildi sadece bosalma yine olmadi bu son iliski uzerinden 25 gun gecti adetime 2 veya 3 gun var. Zevk sivisindan supheleniyoruz iki haftadir mide bulantisi bas donmesi siskinlik bel ve sirt agrisi her an adet olacakmisim givi bir his yasiyorum goguslerim sisti ve yesil damarlnmalar oldu gogus halkalarim buyudu gibi ..bu sekilde hamile olabilir miyim? Ve su an idrar testi yapsam kesin sonuc cikar mi? :KK43:
O iş o kadar kolay olmuyor canım.hamile kalmak için belli günler var.adetinden 14 gün önce yani yumurtlama günü.bikaç gün sadece.

O iş o kadar kolay olmuyor canım.hamile kalmak için belli günler var.adetinden 14 gün önce yani yumurtlama günü.bikaç gün sadece.
Peki simdi idrar testi yapsam kesin sonuc verir mi? Adetime iki gun var ama iliski uzerinden 25 gun gecti

Hofff :KK47:
Bu hafta ne çok gebelik şüphesi düştü buraya.. Bi de ben 7.ayımı bitirdim daha öyle belirtilerim yok, göğüslerde şişmeler, yeşil damarlanmalar falan.. Hızlandırılmış gebelik..
Korkmayın gebe kalmak o kadar kolay değil,hatta adetinizden bi rgün önce yada bittiği gün neredeyse imkansız,henüz ovulasyon oluşmamış oluyor. Bi de bu kadar endişeleneceksiniz madem neden önlem almadan ilişkiye girersinşz anlamam. Evli barklı insanlar çocuk istediğine emin olmadan korunmasız ilişkiye girmiyor. Hay allahım ya..

zevk suyuyla hamile kalmak milyonda bir. evet sifir ihtimal diil ancak madem yapiosunuz KO RU NUN dilimde tuy bitti sonra gelip burda hamilemiyimdir nolcak ne bitcekdie telas yapiosunuz korunun telas yapmayin burdan bizim diceimiz hicbisi yok %50 ihtimalle hamilesin %50 ihtimalle diilsin

Back