- 29 Ocak 2015
- 49
- 52
-
- Konu Sahibi minikbirbuse
TEST YAPILMIYOR SADECE DOKTOR ALTTAN BAKIYOR...Doktora gitmeyi düşündüm fakat hem utanıyorum hem ne gibi testler uygulanıyor bilmiyorum. Kan tahliliyle bitecek bir iş mi yoksa başka testleri var mı bir bilginiz var mı acaba? Cevabınız icin cok tesekkur ederim
NESİNDEN KORKUYOSUN ANLAMADIM? İLİŞKİYE GİRMEK DAHA ZORDUR ASLINDA.Işte en korktugum cevap buydu
BEN NEDEN İLİŞKİYE GİRDİN DİYE SORMADIM Kİ SANA? SEN BUNU KENDİNE YAKIŞTIRDIKTAN SONRA BANA NE Kİ? BEN AĞRI BAKIMINDAN SORMUŞTUM...Yıllardır birlikte oldugun ve evlilik icin gun saydigin bir adamla neden zor olsun?
YİNE DE DOKTORA GÖRÜNMENİ TAVSİYE EDERİM YAPISIYLA İLGİLİ FİKİR SAHİBİ OLMUŞ OLURSUNSakin olun yanlış anladım sanırım kusura bakmayın. Deger verip cevapladiginiz icin sağolun
SENİ SEVİYOR VE SANA GÜVENİYORSA ETMEZ TABİKİHer erkek boyle bi durumda şüphe etmez mi? Ben olsam ben de ederdim sanırım. Ne bileyim işte.. artık konu onu da geçti ben kendim de korkuyorum.
YOK DAHA NELER HER YAZANA İNANMA...O iş filmlerde öyle ya bence. Gerçek hayatta öyle olmuyor. Diyorum ya ona ispatlamaktan önce ben geleceğim için merak ediyorum. Çocuk sahibi olamayabilirmisim bile bazi yerlerde öyle okudum korkuyorum