Yeni uyeyim diye mi?

Utandgmdan dolayi gidemiyorm gercekten, cesaretimi toplasam bi... Arastriyorm bakalim iyi bir jinekolog bulursam, kadn dogum doktoruna danisip gidecektm maalesef tayini cikms

Bu sizin için çok iyi bir adım olur. Eşiniz sizi destekliyorsa , jinekologa göründükten sonra sonra psikolog yardımı da alırsınız.
Muhakkak üstünde durun. Utanacak bir durum değil.
Doğum gibi bir durumdan utanmayarak doktora gidiliyorsa , doğum yapılabiliyorsa, cinsel konular için hayli hayli gidilir :)

Sakın ertelemeyin.

Okullar kapandi burasi boyle ergen doldu. Bir suru fake konu. Konu acan erkek uyeler....
Kimi universitede hangi bolumu tercih ediyim diye sorar, kimi cinsel probleminin cozumunu doktora gitmek yerine burda arar. ...
ve icimden bir his bu konuyu acanin da erkek oldugunu soyluyor nedense. Ve de bir ergen....

Saka misin sen...

Hem aslı astarı belli olmayan bir ithamda bulunuyorsunuz, hem ispat edeyim denildiğinde "şaka mısın" diye bir cevap veriyorsunuz..Hakikaten şaka gibi.
Vazgeçin artık şu cinsel konularda her gördüğünüzü fake diye yaftalamaktan.

Fake bulana kazen ödül mü veriyor anlamadım. Nedir bu fake avcılığı?

zaten yeni uyelerde bi kucuk emrah halleri var ki degmeyin gitsin... cit desek 'yeni uyeyim diye mi citladiniz bana ' diyorlar :KK70: :KK70:

probleminize gelince
normal dogum yapmis olsaniz bi nebze normal gorulebilinir lakin sezryn durumunda 8 ay gibi iyi bi sure gectikten snra normallesmemeniz problemli bi durum. psikolojiktir muhtemelen, uzmana gorunmekten baska care yok

Utandgmdan dolayi gidemiyorm gercekten, cesaretimi toplasam bi... Arastriyorm bakalim iyi bir jinekolog bulursam, kadn dogum doktoruna danisip gidecektm maalesef tayini cikms

Hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz belki bir jinekolog önerisi veren olur.

Evlilikte cinsel sorun, hissizlik, esimle severek evlendik, 8ay once sezeryan dogum yaptm, ilk birlesmemiz cok skintili oldu, o gun bugundr ne istek ne haz ne orgazm nede bosalma, artk niye olmuyor diye diye gunlk hayatmda etkilenmeye basladi

Doğumdan sonraki ilk birleşmemi sıkıntılı oldu yoksa hep mi öyleydi ?

Prolaktin kaynaklı bi probleminiz olabilir.
Prolaktin yüksek olduğu durumlar cinsel isteksiksizlik, vajinada kuruluk, ağrılı ilişki olur.
Canınız sürekli acıdığı içinde zevk alamazsınız.

Evlndigimden beridir boyleyim, dogumdan snra duzelr belki dedim pek bir degsiklik olmadi.
Fake olmk konusunda yaptginz yorumlar icnde tesekkurler, hepsi mantikli acklamalar. insaallah bi gun bu onyargi yokolur.

Evlndigimden beridir boyleyim, dogumdan snra duzelr belki dedim pek bir degsiklik olmadi.
Fake olmk konusunda yaptginz yorumlar icnde tesekkurler, hepsi mantikli acklamalar. insaallah bi gun bu onyargi yokolur.

Cinsel danışma hatlar var onları arayıp sorabilirsin.
Doktora gitmen en sağlıklısı.
Geçici olarakta kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin.

bi uzmandan destek almalısınız..
yardımcı olacağını düşünüyorum.

X