Yeni üyeye fikir!

zxy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
58
15
34
Hanımlar merhaba. Bir süredir bu formu takip ediyorum ve sonunda üyelik alıp sizlere bir sorumu sormaya karar verdim. 1 yıllık evliyim şuan bebek düşunmüyoruz adetime 5 6 gün kala ilişkiye girdim bu sefer geri çekilme yöntemini kullandık o gün zaten hafif kasık agrılarım ve göğüs hassasiyetim vardı. Pişman oldum o ayrı. Beklenen adet tarihim 5 gün gecikti cumartesiye kafar agrım yoktu fakat cumartesiden beri kasık ağrım arttı, dünde cok hafif seffaf beyaz gibi akıntım vardı. Test yapmadan önce sizlere danışmak istedim tabiiki ultrason değilsiniz, test değilsiniz bilemezsiniz. Ama böyle bir imkan var mı? Allah herkese istediği zamanda nasip etsin.

Test yap öğrenirsin burada sorana kadar dediğin gibi biz bilemeyiz ki geri çekime yöntemi kesin bir korunma yöntemi değildir 5 gn gecikmiş mutlaka testte çıkar zor değil eczaneden alın yapın hemen sonuç alırsınız 2. çizgi silik bile çıksa gebesiniz demektir ayrıca bu soruları sormak için ayrı olarak gebelik bölümümüz mevcut zaten.

hah çok hoş ya test değilsiniz demişsin ve gelecek cevapları önlemişsin eferin

olabilir, böyle bir imkan var, bir test yap kurtul..

Telaşla diğer bölümleri kontrol edemedim kusura bakmayın

hah çok hoş ya test değilsiniz demişsin ve gelecek cevapları önlemişsin eferin

olabilir, böyle bir imkan var, bir test yap kurtul..
Önlem almayı severim ama aptallık yapıp bu sefer onlemimi almadım. Deli gibi stresini yaşıyorum simdi. Tesekkütler cevabıniz için.

Hemen Bir test alip yap bence. 5 gunluk gecikme mevcut. Eger gebelik varsa testte cikar artik. Allah gonlune gore versin.

Hemen Bir test alip yap bence. 5 gunluk gecikme mevcut. Eger gebelik varsa testte cikar artik. Allah gonlune gore versin.
Sabah ilk idrarla yapın diyorlar. Bugün gün içinde yapsam olur mu?

Başka fikir yürütebilecek arkadaşlar yok mu?

Kızlar dün akşamdan beri silindiğimde koyu kırmızı gibi çok az bir leke geliyor bu nedir adet habercisi mi? Test yapıcam bugün sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…