yeni uye yeni ev.yorumlari bekliyorum.

Fotoğraflar yok :26:
Tekrar dener misiniz..

konuya cevap ver kısmında üstte ikonlar göreceksiniz.
ikonların üstüne gelin birinde ''insert image'' yazar oraya tıklayıp resmi yükleyebilirsiniz.

Ahh o ikonlari bir gorebilsem:(

kullanıcı kontrol paneline girin.
orada sol köşede seçenekleri düzenle butonuna tıklayın.
açılan sayfada :

''Mesaj Editörü:
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar ''

yazısını göreceksiniz. buradan standart editör toolbar şıkkını işaretleyin ikonlar çıkacaktır.

Son düzenleme:
msj yazdığınız kısımda üstte simgeler var ataç işaretin (üstüne gelince eklentiler yazar) tıklayın çıkan pencerede dosya ekle sonrada dosyaları seç diye bi buton var onları tıklayınca bilgisayarda hangi klasördeyse fotolarınızı seçin altta fotoları kutucuklar halinde göreceksiniz zaten orada bitir dediğinizde fotolar ekleniyor inş.doğru anlatabilmişimdir

Kullanici kontrol panelini bulamiyorum kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim.

şu an gördüğünüz bu sayfanın en üstüne kaydırın sağ üst köşede bildirileriniz, profilim, kullanıcı kontrol paneli ve çıkış var.

Sanirim oluyor sonunfa.

Eklentiler

• $20130822_144915.webp
    $20130822_144915.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 156
Bu siteye fotoğraf yüklemek çok kolaydır. Konuya cevap verirken "insert image" butonuna tıklayın.Açılan sayfada dosya ekle diyor ve fotoğrafları seçiyorsunuz,eklentiyi yükle diyorsunuz :34:

$1r.webp $2r.webp

:52::52::52: tembelliğimden kılını kıpırdatmayan ben pcyi terse bile çevirdim:) güzelmiş...ev :):)

Son düzenleme:
güzel görünüyor:)editörlerimiz düzenleyebilir mi acaba şöyle güzelce incelesek:)

Back
X