• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeni üye oldumm :) çünkü yardım edebileceğinizi umuyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi bts20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bts20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
17
0
36
Erzurum
$155783_1715004718026_1325454676_2411062_2481771_n.jpg $xin_150404281015548220839.jpg $Ebru-Kocaaga-10.jpg $Ashley_Olsen_10.jpg arkadaslar sansürlenen bnm resmim bu renklerden bana hangisi yakısır ilk defa saçlarımı boyayacm ama bir türlü karar veremedim ten rengime hangisi uyar 20 yasındyım yasıma hangisi gider yeni üye oldum çok beğendim sayfayı banada yardım edebileceğinizi düşündüm şimdiden tesekkürler:)) buarada varsa tavsiye renklerinizide söylermisinz yada resim tavsiye edebilirmisiniz :)

kendi rengi kumral sanırım
ve çok güzel ben olsam sadece uçlara bal köpüğü mü ne diyolar,öyle ya da platin balyaj güzel olur

kendi saçların hepsinden daha güzel bence.. yakışmışta.. ama sarı saçta fena durmaz

banada 2.resimdeki güzel geldi en sondaki sarı abartılı geldi 20 yaş için ama sen bilirsin buarada yaptırırsan resim siteriz:)

ben de çok begendim kendi rengini..uçlara dogru açık sarı balyaj attırırsan harika durur bence..2. fotodaki gibi....

2. fotodaki gibi çok yakışır arkadaşım =)

arkadaslar hepinize çok tesekkür ederim kendi saç rengimi 1 ton açtırıp 2. resimdeki gibi boyatcam byük ihtimalle yarın boyatıp paylascam sizlerle :))

$Snapshot_20110107_3.jpg $Snapshot_20110107.jpg $Snapshot_20110107_4.jpg
biraz fazla sarı oldu ama 2-3 yıkamada tam istediğin renk olur dedi kuaför :)) umarım beğenirsiniz

tam olarak 2.fotodaki gibi olmamş aslında 2-3 yıkamadn sonr gene foto koyarsın gene bakarzz
belki o zmn daha farklı olur. iyi günlerde kullan.

bu kuaförler hep böyle zaten hiç istediğin gibi olmaz. saçların dediğin gibi çok sarı olmuş. foto da daha aşağıda başlıyor sarıları. birde o daha platin gibi. bence uzayınca dip boyası yaptır o zaman tam o kıvama gelir. böylede güzel ama yaşına göre büyük durmuş

ama bts_20 nin saç boyu ve kesimi fotodakinin saçından farklı onunda etkisi olabilrmi acaba böyle olmasında

evet boyu farklı ve çok yıprandı uçlarındanda kesti saçımın birde benim saçım çabuk uzuo oyüzden daha üstten baslamasını istedim sadece renk istediğim gibi olmadı ama dediki bikaç yıkamadan sonra istediğin gibi açık olur sarısı akar :( beklicem bakalım

Back