Saç Kesim Şekilleri yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiacım var...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dadlu_meleq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
25
0
86
İzmir
öncelikle herqese slm bn yeni katıldım aranıza ve bnde kahkül çok sevenlerdenim ama şimdi size ihtiacım var daha önce kahkül kestirmiştim ama kuaför çok çirkin kesmişti ve istediqim qbi olmamıştı araları açılıyordu ve çok ince kestiqi için parça parça oluyordu şimdi ise o perçem oldu ve çok uzadı fakat bn yine kahkül kestirmek istiyorum aklımda birkaç modeller var onlarıda sizinle paylaşıcam ve birde bnm yüzüm yuvarlak alnım 7 cm (yeni ölçtüm) saçlarım dalqalı ve katlı, qözlük takıyorum lütfen yardım edin .. şimdiden teşekkür ediyorum.

evet canım yuvarlak yüze kahkül yakışır bu konuda sana yardım edebilirim die düşünüorm..beğendiğin modeller neler?

cnm ilqinden dolayı tsekkur ederim ama qereq kalmadı buqun kahkul yabdırddım daa 1-2 saat olmadı :):) ve acıkcası yakıştı herqes ole dio tamşeker olmuşum =)

bn kuaförümle konuşdum cnm aslında bundan daa kısa ama suan fön var yoksa hm daa kısa hmde içe dönük deil düz ama şimdi fönlü die böle tsekkur ederim cnm

tsekkurler cnm herqes çok ykıştıını bni çok dadlu qsterdiini soluo ki bnde çok beendim ama ilerki zamanlarda biras kat attırmayı dusunuorum .. x)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…