Yeni uyandığımız zamanki ses değişikliği

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
ay nereye koyacağımı bulamadm buraya attım konuyu valla . yanlışsa özür dilerm kızlar. hani sabah kalkdığımızda böle ses değişkliği olur ya ses kalınlaşır sanki, ünsüz harfler sanki beynimzden çıkıomş gibi olur yani daha doğrusu bana oluor. genelde bi kaç saat sonra düzelr ama nedense bi yere gtceğim zaman düzelme olmuo. bedenim bana ihanet edio sanki ya. bunu hemen nasıl düzelteblrm çiğ yumurta falanmı içsem. umarım anlatabilmşidir.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı dehşet içinde okumaya , çözümlemeye çalıştım.
Bu nasıl bir Türkçe böyle ?

:KK70: şimdi farkettim biras deli gibi yazmşm :KK70: sorry. hemen düzeltiim

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı dehşet içinde okumaya , çözümlemeye çalıştım.
Bu nasıl bir Türkçe böyle ?

Bu konuda ki duyarlılığın için teşekkür ederim arkadaşım. Arkadaşımız öğrenci olmasına karşın maalesef ki güzel Türkçe'mizi - Turkche- leştirmiş. Üzülüyorum..

harflerin yutularak yazılmasına,kelimelerin kısaltma derdine-bu niye yapılır hiç anlamam- bozuldukça bozulmasına sinir olurum ben de

bence düzgün ifadelerle yazmayanların sorularına cevap da yazılmasın

bu ses değişikliği bana da olur sabahları eğer sigara kullanıyosan gayet normal. travesti gibi çıkar sesim sanki bi adam yutmuşum da o konuşuyo gibi. bişeyler yemeden içmeden de düzelmiyo malesef.

ben burda thurkche leşen bi kelime göremedim sadece harflari yutmuş arkadaş

aqLarqéN shNy özLüorRm aqLarKéhn séü ßéqLi0Duhm ..

arTqh y0uqK ßhny séwDiqiNi söLésehnDé kLßim ßoşh saNaa..!!

benim dehşetle okuduklarım bunlar bunların yanında arkadaşınki en doğru türkçe nerdeyse
sadece kelimelere değil kullandığımız harflerede dikkat etsek daha doğru olur

konuya gelirsek evet benimde sabahları sesimde değişiklik var fakat benimki çok ince sadece uyku sersemliğim geçene kadar

.........

benimde olur sıcak birşey içice düzelir hemen ...ben kaloriferlerden olduğunu düşünüyorum boğazım kuruyo sanırım suda koyuyorum peteklere ama yinede oluyor...

Kulak burun boğaza gidin. buyuk ihtimalle burunda kemik buyumesi ya da geniz etinden dolayı agzınız acık uyuyorsunuz.
sağlıkla kalın.

Bende bitek sabah uyandiğimda degil, ofiste yalnız olduğum zaman uzun bir süre konuşmasam (1-2 saat) aniden telefon çalıyor mesela telefona cevap vermek için sesim çıkmıyor. çok gıcık ve çok ta komik bi durum gerçekten

X