- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 652
- 198
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Kizlar bu arada "şu varsa ekle" dediginiz seyler varsa soyleyin. Makul fiyatlara eklerim.
Gevezek sen de oyle bisi istedin ki ama :)Hayırlı olsun dükkan: ) ürünleriniz çok hoş ben dizalti bedeni sarmayan bir elbise ariyorum elinizde varsa görmek isterim
cnm bu ürün siyah mı ?en en son ne olur?takas yaparsan hemen alabilirim??Hotic marka 39 numara gercek deri diz ustu cizme.
Kargo dahil 40 tl
ürün çok kullanılmış gibi çıkmış resimde öyle mi??cnm bu ürün siyah mı ?en en son ne olur?takas yaparsan hemen alabilirim??
Gevezek sen de oyle bisi istedin ki ama :)
dizalti kalem elbiselerim var, diz ustu bedeni sarmayan elbiselerim de var ama ikisi bi arada hmm biraz zor. Ama senin icin gene valizlerimi kontrol ederim. Takipte ol lutfen
yo açılma yırtılma gözükmüyor zaten sadece burun kısımları kötü çıkmış o kadar...niye bence fotoların gayet güzel..takas düşünmüyor musun peki??Valla basima ne geliyosa bu foto cekme ozrum yuzunden geliyo.
Urunde herhangi bir acilma yirtilma yok, olsa zaten koymam.
Asiri bir yipranmasi yok, flasli cekimden dolayi oyle durmuş.
Marka hotiç, malzeme deri, kargo benden
onun disinda bi indirim yapamam canim cunku yuksek fiyatlara alinmis bi urun.
Bu arada evet rengi siyah
Valla 1.70den 1-2 eksik diyelim :) kapali misin canim? Ona gore bakayimBelki boyun 170dir :) sana diz üstü olan bana diz altı olur umut dünyası
takas dusunmuyorum canim sagol.yo açılma yırtılma gözükmüyor zaten sadece burun kısımları kötü çıkmış o kadar...niye bence fotoların gayet güzel..takas düşünmüyor musun peki??
yo açılma yırtılma gözükmüyor zaten sadece burun kısımları kötü çıkmış o kadar...niye bence fotoların gayet güzel..takas düşünmüyor musun peki??
düşünüyorumzaten cnm ama fiyat beni aşıyor...satılmazsa daha sonra yine konuşuruz..hayırlı satışlar diliyorum...takas dusunmuyorum canim sagol.
Topuk kismindaki kullanimdan kaynakli deformasyon dişinda sorunu yok
Dusunursen detaylı foto atarim ozelden
Valla 1.70den 1-2 eksik diyelim :) kapali misin canim? Ona gore bakayim
Siyah-gold karisimi kazak.
S-M uyumludur.
Cok az giyildi
kargo dahil 15tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?