- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Ya ne biliyim parfum mesela rimel falan kullanilmamisKozmetikten bol ne var kuzuuu
Nedir mesela ozel istedigin bisi var mi
Ay dur ben sordum önce sen kaparsın simdi benden once
Napiyim alisveriste hizina yetisilmiyorAllah da seni guldursun :)))
Tamam sen ekledikleri ne bak öncelik senin :))
Ben neler aldım kimbilir :))Kizlaat kargolari bu hafta toparliyip gondermek istiyorum, karisacak yoksa.
Kim neler almisti bana ozelden atarsaniz cook sevinirim.
Oyy oyy ne diyim, ekleme dedikce ekliyorsunDur bi sayiyim ozelden. Sana kargo olmaz minikkus kamyon tutcaz mecbur lojistik yapsin
O zaman azimle almaya devam kimmis o beni geçecek olan :))Askitom senin 7 parca olmus.
Seni gecen var ama soylim :))
Askitom senin 7 parca olmus.
Seni gecen var ama soylim :))
Koton 38 beden etek
Giyilmedi
15tl
Batik marka S beden hirka
Cok az kullanildi
15tl
Bunlardan hangileri duruyor acaba? Mesajlar çok olunca pek emin olamadım.Adil isik s beden sezonun trendi triko
Rengi bana gitmedigi icin satiyorum
5tl
Batik hirka az evvel ayirtildi canim.Bunlardan hangileri duruyor acaba? Mesajlar çok olunca pek emin olamadım.
Hımmm peki yeşil trikonun üzerinde olduğu bi foton var mı acaba? Duruşundan emin olamıyorum. Bir de etek mini mi? Ben günlük hayatta mini giymediğim için dikkat ediyorum.Batik hirka az evvel ayirtildi canim.
Digerleri duruyor.
Kizlar bu arada begendiginiz parcalari soyleyin, indirim yapicam bitiriyorum artik urunleri.
talep gelirse yenileri eklerim ben dimdizlak gezerim artik
Ya alıyoruz işte sen ekle simdi kargola derim beğendiğim birşey eklersin falan :) neme lazım pusudayımKizlar bu arada begendiginiz parcalari soyleyin, indirim yapicam bitiriyorum artik urunleri.
talep gelirse yenileri eklerim ben dimdizlak gezerim artik
Merhabalar, bu ürün satıldı mı? bir de boyu ne kadar uzun acaba? Kolay gelsin tekrarKoton 38 beden etek
Giyilmedi
15tl
ya ben bunu neden görmedim çok tatlıymış. Bence biri beni buradan uzaklaştırsınBudur tatlisim gomlegin rengi
yesili giyer cekerin lavincimHımmm peki yeşil trikonun üzerinde olduğu bi foton var mı acaba? Duruşundan emin olamıyorum. Bir de etek mini mi? Ben günlük hayatta mini giymediğim için dikkat ediyorum.
ben ne giycem acaba insaf uleenÖylede foto ekle canım
Cok mantikliYa alıyoruz işte sen ekle simdi kargola derim beğendiğim birşey eklersin falan :) neme lazım pusudayım
canim etegin boyu yukarda anlatmaya calistigim gibiMerhabalar, bu ürün satıldı mı? bir de boyu ne kadar uzun acaba? Kolay gelsin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?