- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm.Ben anladim.Sanirim bu ve bunun minvalinde yazilar yazdigi icin iktidar tayfasinin yaftasina ugruyor ve kazazla bir tutuluyor.Benim zoruma da giderdi dogru :)
Tweet'le Paylaş Paylaş
Atilla Taş - İtiraf ediyorum!
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarih: 2015-07-24 0207
Sırf Suruç’ta katledilen gençler için taziye mesajları attım diye, ne teröristliğim kaldı, ne provokatörlüğüm, ne yalancılığım, ne yemediğim küfür ne de hainliğim. Türkiye’de sürekli pompalanan ırkçılığın gelmiş olduğu korkunç boyutları da bizzat görmüş oldum böylece ve sonunda olayı çözdüm!
İtiraf ediyorum, hepsi benim suçum!
Suriye’deki savaşı ben körükledim, Suriye bataklığına ülkeyi ben soktum!
Hiçbir zaman var olmayan o çözüm süreci de benim yüzümden bitti zaten!
Suriye’ye TIR’lar dolusu silah ben gönderdim!
Ülkeyi ben kutuplaştırdım!
Milyonlarca insan benim yüzümden mülteci oldu!
Türkiye’ye itibar kazandırmak için saray bile yaptım ama tüm dünyada itibarımızı yerin dibine yine ben soktum!
Gerekirse Suriye’ye adamlarımı gönderip, ülkeme 8-10 füze sallatıp savaş çıkarma fikri de ilk benden çıktı!
Türkiye’yi parsel parsel sattım!
Kabataş’ta ve Gezi’de insanları kışkırtmak için ben yalanlar söyledim!
Çok zengin oldum ama sonra paraları yine ben sıfırladım!
Yolsuzluklar da benim eserim!
“Verin 400’ü, tatlılıkla bitsin bu iş” diyen de bendim!
Bakara’yla makarayı bile ben yaptım!
“Milletin a...a koyacağız” diyerek ihaleler alan da bendim.
Katar Emiri’ne Digitürk’ü ben hediye ettim!
AKP’nin oyları benim yüzümden düştü!
İstihbarattaki zaaflar benim yüzümden oldu! Vatandaşlarımızı koruyamadım!
Soma da, Reyhanlı da, Uludere de, Suruç da benim suçumdu, benim yüzümden oldu!
Ekonomiyi ben mahvettim, doları ben yükselttim!
En terbiyesiz, en aşağılığından seçip bularak sosyal medya trolleri tutup, devlet elinden besleyip, gazeteleri de ele geçirdim. Kendi çirkef medyamı kurup, yalanlar söylettim! Masum insanlara küfürler ettirdim, iftiralar attırdım.
Her şey benim yüzümden oldu!
Her şeyi, hepsini ben yaptım, hepsi benim suçum! Bu yazdıklarıma sakın şaşırmayın, çünkü onlar gerçekten böyle düşünüyor, çünkü onlar sütten çıkmış AK kaşıklar!
NE OLACAK ŞİMDİ?
Ne mi olacak? E Reyhanlı’da, Uludere’de, Soma’da, Diyarbakır’da ne olduysa o olacak! Kimse sorumluluk almayacak! Kimse istifa etmeyecek! Suç yine ölenlerin olacak. “Ne işleri vardı orada?” denilecek! (Ki dendi!)
Haber yasağı getirilecek! (Ki geldi). Her şeyin üzeri örtülecek! Çünkü ne derlerse inanan ve de aslında işlerine öyle gelen bir kitleleri var. Bu yüzden bu kadar rahatlar. En basiti, yakalanan silahları hâlâ insani yardım sanan bir kitle. Hâlâ Kabataş yalanına inanan bir kitle. Bu yüzden üzerlerine hiçbir şey yapışmıyor. Teflon tava gibiler mübarekler. Tam bir saadet zinciri gibiler. Bolca servetleri, iftiracı çirkef medyaları, trol orduları var. Her tür kanunsuzluk ve yalanlarını anında örterler yine nasıl olsa. İşlerine gelince milliyetçi, gelmeyince ümmetçi, adeta bukalemun gibiler. Doldukları kabın şeklini almakta üstlerine yok. O yüzden rahatlar hem de çok rahatlar!
AK REDİTASYON
Bir felaket yaşanmış. Ülkenin Başbakanı taziye için bölgeye gitmiş. Amaçları görevlerini yapmak olan, ülkenin en büyük haber ajanslarından ve gazetelerinden, Cihan Haber Ajansı ve Zaman gazetesine böylesi acılı bir günde bile akreditasyon uygulanması, nasıl bir kinle karşı karşıya olunduğunun en açık göstergesi. Bu ne hiddet beyler? Acılı bir günde yapmayın bari. Çok düşmanca davranıyorsunuz ve biliyor musunuz, Türkiye’yi böyle kucaklayamazsınız!
Çok yanlışsınız ve bu gidişle de çok yalnız kalacaksınız!
GÜNÜN SÖZÜ
“İftira kötü köpek gibidir, kaçanın ardından ürür, pervasızca yüzüne baktın mı sesini keser.”
Bu kadin beni twitterdan engellemis. Cok ama cok aci malesef.
Domuz öldürdügünü normalize ettigi tivitine biraz laf ettim de sanirim ameliyatli yerine dokundum biraz, incinmis kendisi.naptın da....