- 27 Ocak 2015
- 128
- 97
- Konu Sahibi Rachel1986
Ekran goruntusu atar misiniz hanimefendi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim ben türk halimle bu forumu zor çözdüm maşallah sanaben bu konuyu yasdima cok pisman oldum, ben türk milletini yardim sever dediler, türkce forumda danis dediler, ondan yaptim, ama yanilimisim. cohunuz sizin Antisemit ve sucsuz babama küfür ediyorlar, bu insan olmamainin bir belirtisi.
aranizda bir kac kisi yol göstermeye calisti ve iyidavrandilar, onlara tesekürler. ama bukadar küffürün icinde onlarin yardimi maalesef sönük kaldi. ben yahudilmden Gurur duyorum, cünkü hic bir yahudi bana bu hakaretleri saymadi
neden sordunuz? evet ingilizce de biliyorum, okulda ve 6 ay londrada yasadim. daha bir sorunuz, ayakabi numaram bu arada 39
cok kabasin hele diyerek türkce yaziyosun birde beni kiniyosiun, mesela türbanli kadin resimli kisi. hele:-D türkcen cok iyi ya:-D
Sihirli kelime "savcılık" oldu desene :) Neyi demedin kuzum? Deneyin sonucu ne?evet bir fake anöladiniz mi, ben yahudi deyil türkiyede yasayan bir müslüman basima kapali ve sizleri denedim:-D
savciya mi gitceksin? gitsene ben bir müslümanim ellahmudullllllllaaahhahahahaEkran goruntusu atar misiniz hanimefendi ?
evet bir fake anöladiniz mi, ben yahudi deyil türkiyede yasayan bir müslüman basima kapali ve sizleri denedim:-D
Neden mi sordum? Onlari nasil konusuyorsun acaba?
Belli oldu yalan soyledigin. Su sozlerine bak.. Ne oldugun anlasildi. Hadi Kib. Turkceyi bilmeyip hele kelimesini bilmen de ayri bir komik.
Hadi söyle sana hakaret edenleri.
Bemce sen buraya muslumanlari kotulemeye gelmissin. Ikide Bir yahudi oldugum icin hakaret ettiler diyorsun da kimler etti diyince nedense Türkçen duzgunlesiyor ve birden Turbana saldiriyorsun.
TurbAn ne alaka?
Bu fotodaki Frida Kahlo cicim. Ogren de gel..
neden dogruyu söyledim icin mahlemye vercen:-DSeni hakaretten mahkemeye vereyim mi istersin? Sana asiri sinirlendim su an..
Terbiyesiz. Bu mesajin da digerleri gibi yalan. Başı kapalıymış. Ne zevk alıyorsunuz insanları ayrıştırmaktan. Yahudi, türbanlı vs...evet bir fake anöladiniz mi, ben yahudi deyil türkiyede yasayan bir müslüman basima kapali ve sizleri denedim:-D
ya sana mi dedim, türbanli Profil resmi olan kisi dedim, iyice oku, kendini birsey mi saniyon, ben bir müslüman im hele kariii
ya ne istiyorsun sen benden???? istedin yere bas vur?? ben sana küffür etmedim tamami?Terbiyeye bak terbiyeye. Beni alintilama o zaman. Senin ne oldugun cikti.
Yarin obur gün gorursun ne oluyor.
Bak bakalim ne oluyor sana..
fake konu acmak o kadar kolay mi sandin?
Amacin ne?
neden dogruyu söyledim icin mahlemye vercen:-D
evet 16 yasindayimBenimde var 5 yıldır burada yaşayan ingiliz arkadaşım, arap var. Hepsi özellikle Türkçe karakter kullanamaya özen gösteriyorlar. Hiç birinden z yerine s kullandığını görmedim. Mesajlarda bile özellikle yazarken, çok dikkat ediyorlar, konuşurken neysede... Bunu genelde Türk olan 13-16 yaş grubunda ki yada ergen kalmış emo dediğimiz insanlar yapıyor..
Uzak yerine usak
biz yerine bis
zaten yerise saten gibi gibi....
Bence sende bir ERGENSİN
kibledim şekerim sıkıntı yok kimse sana birşey yapamayacak artık korkma tamam bu arada zaten sonradan yahudi olunmuyorfakeim diyorum, milleti ginede bahane buluyo