yeni türkce örendim

Az buçuk olsa almanca biliyorum ve z kullanmaman icin bir neden bulamadim. Madem tersleyeceksiniz lutfen konu acmayin. Zeitung yazarken s ye mi basiyorsun sen. :)
Zeitung Zeit Zoo hayir ama almanca bildim Kadar türkce bilmiyom, terlemesdim ,yazdiniz küfürlere karis kibarim

ben bu konuyu yasdima cok pisman oldum, ben türk milletini yardim sever dediler, türkce forumda danis dediler, ondan yaptim, ama yanilimisim. cohunuz sizin Antisemit ve sucsuz babama küfür ediyorlar, bu insan olmamainin bir belirtisi.
aranizda bir kac kisi yol göstermeye calisti ve iyidavrandilar, onlara tesekürler. ama bukadar küffürün icinde onlarin yardimi maalesef sönük kaldi. ben yahudilmden Gurur duyorum, cünkü hic bir yahudi bana bu hakaretleri saymadi

ben bu konuyu yasdima cok pisman oldum, ben türk milletini yardim sever dediler, türkce forumda danis dediler, ondan yaptim, ama yanilimisim. cohunuz sizin Antisemit ve sucsuz babama küfür ediyorlar, bu insan olmamainin bir belirtisi.
aranizda bir kac kisi yol göstermeye calisti ve iyidavrandilar, onlara tesekürler. ama bukadar küffürün icinde onlarin yardimi maalesef sönük kaldi. ben yahudilmden Gurur duyorum, cünkü hic bir yahudi bana bu hakaretleri saymadi
Sana kim yahudisin diye kufretti hele bi onu soyle. Acikca yaz buraya. Sıkıyorsa yaz biz de inanalim.
Ben sanmiyorim ki kimse sana Yahudi oldugun icin küfür edecek...

Merak ediyorum baska dil biliyor musunuz?
Mesela Ingilizceyi nadil konusuyorsunuz? Nasil ogrendinin
Merak ediyorum baska dil biliyor musunuz?
Mesela Ingilizceyi nadil konusuyorsunuz? Nasil ogrendiniz?
neden sordunuz? evet ingilizce de biliyorum, okulda ve 6 ay londrada yasadim. daha bir sorunuz, ayakabi numaram bu arada 39

Bayanlar yoneticiler attigimiz mesajlari gorebiliyorlar mi ? Uzatmayayim dedim yalniz sucsuz yere kufur ettim damgasi yedim.

Şimdi hanım kızım kimse senin babana küfür etmedi. Edeni ifşa et dediler onu da yapmadın. Sanal da olsa hakaret suçtur. Al ekran görüntüsünü aç davanı.. inatla Yahudi düşmanlığı yapıldığını söyleyerek insanları itham ediyorsun..

Sana kim yahudisin diye kufretti hele bi onu soyle. Acikca yaz buraya. Sıkıyorsa yaz biz de inanalim.
Ben sanmiyorim ki kimse sana Yahudi oldugun icin küfür edecek...
cok kabasin hele diyerek türkce yaziyosun birde beni kiniyosiun, mesela türbanli kadin resimli kisi. hele:-D türkcen cok iyi ya:-D

pazar günü gidim görüscem, ama yalniz deyil babamin yeni esile gitcem, aslinda babamla gidecektim ama biolojik annem yabanci bir adamla bir masada oturup konusmak istemiyor , islamda günah mis. neyse kararimi vardim, parayi vercem, ama beni birdaha hic birsey icin aramasin sormasin

ne diyorsun ya sen??? kim oluyorsan benim yahudi ve olmadima karar veriyosun. rahat birakin beni ya, türklerin hepsi sisin gibise ben usak dursunlar

Etnisite ve din genellemelerinden uzak dur yine de. Hiçbir insan aynı değil, çoğu olumsuz şey de karakterle ilgilidir, şahsidir. Bir kişinin olumsuz özelliğini böyle genele yorduğumuz için önyargı sorun hala. Ki zaten genlerini değiştiremeceksin. Fakat parayı bir defa vermiş olan, yeniden sıkıştığında seni araması için güzel bir temel oluşturdu, duygu sömürüsüne hazırlan.

bu konuda yazmak istiyenler bana özelden mesaj atsin tabi küffürsüz Burda bu konuyu kapadiyorum

Size kimin küfür ettiğini ifşa edin o zaman, ben kesinlikle inanmıyorum küfür edildiğine. Bu arada mesaj kutunuzu site yöneticileri takip edebiliyor. Yalan söyleyip söylemediğiniz çok net çıkar ortaya.

X