yeni türkce örendim

"Yasiklar olsun"demeyi de öğrenmiş Ayrica gerçek bile olsa siz yahudi degil musevi olabilirsiniz.Daha aradaki farki bilmeden konu açıyorsunuz. İnsanlarla dalga geçiyorsunuz.

daha akli sira hebraisch e selam yazarken ingilizcesini yaziyor

ne diyorsun ya sen??? kim oluyorsan benim yahudi ve olmadima karar veriyosun. rahat birakin beni ya, türklerin hepsi sisin gibise ben usak dursunlar
Arkadaşım ben karar vermiyorum sen biyolojik annem babam türk demedin mi?( Bu durum seni gayet türk yapıyor) Yahudilik bir din değil bir ırkın adıdır, sonradan yahudi olunmaz. Yaşadıklarının doğru olduğunu varsaysak bile sen seni buyuten ailenin dinini seçmiş ve musevi olmuşsun.

daha akli sira hebraisch e selam yazarken ingilizcesini yaziyor[
daha akli sira hebraisch e selam yazarken ingilizcesini yaziyor
ya ben sana ynapdim urasiyorsun benimle????? sana ne benim yahudilimden , Burda Politika yapmaya yazmadim.ben shalomu hep böyle yazarim ve sinangoda (gittim yere) 100 kis den 80 kisi böyle yazar. cünkü ben israilde yasamiyom , bahane arama takilmak icin. git baskaina takil. babamada küfür etme özelden, oh Burda deyil , bana et

Arkadaşım ben karar vermiyorum sen biyolojik annem babam türk demedin mi?( Bu durum seni gayet türk yapıyor) Yahudilik bir din değil bir ırkın adıdır, sonradan yahudi olunmaz. Yaşadıklarının doğru olduğunu varsaysak bile sen seni buyuten ailenin dinini seçmiş ve musevi olmuşsun.
yahudi olunuyor soradan , ben dersini gördüm sora mahmeke karisinda (hahamlar oluyor) olabilirsin, mikwe ye giriyorsun.aklin yetmedi seye laf konusma

samsoon Burda bana fake dijenler küffür etti

vercem oh parayi ama kafam cok karisik, kac günüdür uyku uyamiyom
Bak arkadaşım, istersen ver para senin, ama alışır yine ister. 2000 Euro az bir para değil.

İkincisi bu adam + kadın seni yetimhaneye terk etmiş, ve sen bulana kadar hiç aramamışlar di mi? Sen o yetimhane köşelerinde ölmüş de olabilirdin. Onlar sendi öldü sayıp senden bişey beklememeli. Senin üzülmeni gerektirecek bir durum yok yani. Borçlu hissetme kimseye.

Bak arkadaşım, istersen ver para senin, ama alışır yine ister. 2000 Euro az bir para değil.

İkincisi bu adam + kadın seni yetimhaneye terk etmiş, ve sen bulana kadar hiç aramamışlar di mi? Sen o yetimhane köşelerinde ölmüş de olabilirdin. Onlar sendi öldü sayıp senden bişey beklememeli. Senin üzülmeni gerektirecek bir durum yok yani. Borçlu hissetme kimseye.
haklisin, da insan icine laf gecirmiyor iste, bugün gine babamla konuscam

Google'a bi Rachel1986 yazdim twitter adresi bile çıktı. .

Onlar sen misin? Bir sürü şey çıktı.

canım , annen belki çok dardadır sebebini öğren bir seferlik ver bir daha isterse vermezsin , nede olsa annen ...

Az buçuk olsa almanca biliyorum ve z kullanmaman icin bir neden bulamadim. Madem tersleyeceksiniz lutfen konu acmayin. Zeitung yazarken s ye mi basiyorsun sen. :)

X