- 29 Ocak 2015
- 49
- 4
- 38
- Konu Sahibi Rachel1986
tesekür ederim, insan gibi insan a herkese tesekürlervay be anneye bak sırf para için kızını bulmuş..ne şerefsizmiş...sakın muhattap olma paçanı kurtaramazsın..türkçende iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekür ederim, insan gibi insan a herkese tesekürlervay be anneye bak sırf para için kızını bulmuş..ne şerefsizmiş...sakın muhattap olma paçanı kurtaramazsın..türkçende iyi
nee sahtemi konu
"Yasiklar olsun"demeyi de öğrenmiş Ayrica gerçek bile olsa siz yahudi degil musevi olabilirsiniz.Daha aradaki farki bilmeden konu açıyorsunuz. İnsanlarla dalga geçiyorsunuz.
Arkadaşım ben karar vermiyorum sen biyolojik annem babam türk demedin mi?( Bu durum seni gayet türk yapıyor) Yahudilik bir din değil bir ırkın adıdır, sonradan yahudi olunmaz. Yaşadıklarının doğru olduğunu varsaysak bile sen seni buyuten ailenin dinini seçmiş ve musevi olmuşsun.ne diyorsun ya sen??? kim oluyorsan benim yahudi ve olmadima karar veriyosun. rahat birakin beni ya, türklerin hepsi sisin gibise ben usak dursunlar
daha akli sira hebraisch e selam yazarken ingilizcesini yaziyor[
ya ben sana ynapdim urasiyorsun benimle????? sana ne benim yahudilimden , Burda Politika yapmaya yazmadim.ben shalomu hep böyle yazarim ve sinangoda (gittim yere) 100 kis den 80 kisi böyle yazar. cünkü ben israilde yasamiyom , bahane arama takilmak icin. git baskaina takil. babamada küfür etme özelden, oh Burda deyil , bana etdaha akli sira hebraisch e selam yazarken ingilizcesini yaziyor
yahudi olunuyor soradan , ben dersini gördüm sora mahmeke karisinda (hahamlar oluyor) olabilirsin, mikwe ye giriyorsun.aklin yetmedi seye laf konusmaArkadaşım ben karar vermiyorum sen biyolojik annem babam türk demedin mi?( Bu durum seni gayet türk yapıyor) Yahudilik bir din değil bir ırkın adıdır, sonradan yahudi olunmaz. Yaşadıklarının doğru olduğunu varsaysak bile sen seni buyuten ailenin dinini seçmiş ve musevi olmuşsun.
sana ne??? sana mi düstü?Z harfini niye kullanmiyorsun
Bak arkadaşım, istersen ver para senin, ama alışır yine ister. 2000 Euro az bir para değil.samsoon Burda bana fake dijenler küffür etti
vercem oh parayi ama kafam cok karisik, kac günüdür uyku uyamiyom
haklisin, da insan icine laf gecirmiyor iste, bugün gine babamla konuscamBak arkadaşım, istersen ver para senin, ama alışır yine ister. 2000 Euro az bir para değil.
İkincisi bu adam + kadın seni yetimhaneye terk etmiş, ve sen bulana kadar hiç aramamışlar di mi? Sen o yetimhane köşelerinde ölmüş de olabilirdin. Onlar sendi öldü sayıp senden bişey beklememeli. Senin üzülmeni gerektirecek bir durum yok yani. Borçlu hissetme kimseye.
abowww sana mı düştü diyo bir deeee kız Allah seni kahretmesinsana ne??? sana mi düstü?
"ğ" olmayan klavyede "ü ö" nasıl var? Cahilliğime verin, merak ettim.
bu almanyanin kalviyesi"ğ" olmayan klavyede "ü ö" nasıl var? Cahilliğime verin, merak ettim.
ğ harfi bozulmuş olabilirmi.. aklıma bu geldi"ğ" olmayan klavyede "ü ö" nasıl var? Cahilliğime verin, merak ettim.
senin galbia isin yokbaska, ama senin gibkleri ciddiye almicaksin,abowww sana mı düştü diyo bir deeee kız Allah seni kahretmesin