Güneş Kremleri Yeni Trend yaz kış Beyaz Ten

Güneş kremleri, bronzlaşma

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
Avrupa’da başlayan beyaz ten modası Türkiye’de de yaygınlaşıyor..
Yeni moda beyaz tenli kalmak... Son iki yıldır tüm dünyada trend olan ’beyaz ten’ akımına Türkiye’nin top modelleri de uymaya başladı. Nicole Kidman Julia Roberts Naomi Watt Kylie Minouge Scarlet Johanson Gwyneth Paltrow Angelina Jolie başta olmak üzere özellikle dünya starları arasında bir akıma dönüşen yaz kış ’beyaz ten’li olmak artık kadınlar arasında bir ayrıcalık simgesi.

Bende hafif buğday açık teni daha hoş buluyorum.Tend buymuş bu sene canlarımbayanssulus

Son düzenleyen: Moderatör:
işte bu ya biliyodum bi gün beyaz tenimin moda olucağını yihhuuu:KK1::sm_cool:

eh modaymış, ben yıllardır esmerliğimden nefret ediyorum ama elden gelen bir şey yok... beyaz tenli şanslı kızlar, kızarıyoruz cilt sorunumuz oluyor diye üzülmeyin. iki krem sürersiniz tamam. ama esmer olunca beyaz olunmuyor. kapkara geziniyoruz öyle.

Benim zaten cildim çok hassas doktor da güneşten korunmamı söylemişti 2 yıldan beri bronzlaşmıyorum artık. Denize filan girdikten sonra hemen şemsiyenin altına kaçıyorum ferah ferah kitabımı okuyorum.zemuszemus

vallahi ben esmerim istesemde olmuyo öyle bişi hoş bişide kullanmıyom beyaz görünmek için bakıyomyazın herkes bronzlaşmaya çalışıyo bende yanmamaya hehe

hele benim kollarım yaz kış kapkara. kış güneşini bile kapıyor enim. çok üzgünüm bu konuda ama yapacak bir şey yok, sanırım :KK70:

aslında, beyaz olamıyorsam, beyazlıktan nefret etmeye çalışmak daha mantıklı olur sanki hmm... :KK70:

denize gitmiyom iki senedir gittigimde resmen naomi gibi oluyom nefret ediyom ozaman soyulamıyomda kolay güneştne kaçıyom herkeste aa negüsel esmersin yazkış bizim gibi derdin yok die dedim gel bana sor bidee

Ben de Antalyalıyım ne yazık ki üh =/ Ankara'da yaşarken bile kışları koyu beyaz oluyorum ama Antalya'da 1 gün kalmak benim için 1 sene esmer gezinmek anlamına geliyor. Derim yüzülür diye keselenip duruyorum deli gibi :KK70:

be antalyada yaşıyom hayatta bronz olmak istemem arkadaşım bronzlaşmak için o kadar saat güneşte dururken ben şemsiyenin altında oturuyom oh
ama geçen gün gittik o da artık bronzlaşmicam dedi şemsiyenin altında oturduk ikimizde ama denizde baya kaldık ikimizde baya bronzlaştık hiç istemiyodum hemde ben beyaz tenimle mutuydum :çok üzgünüm: o kadar güneş kremi sürdüm omuzlarım kızardı yani soyulmasa barı eyvahedigeldismile

Ben de Antalyalıyım. Bu sene bir gariplik vardı Antalya'da. 50 faktör krem sürmeme rağmen hayatımda ilk kez soyuldum. Tabii ki de kapkara oldum... =/

doğruyu bulmuşlar sonundaaşakkıdı
ama bronz tenin de yeri ayrı yaaa-tatlicadiarzu-

ya doğal olarak bronzsak....
esmer olduğum için yarın saatlik bi güneş bile kapkara olmamı sağlıyo ben ne yapım şimdii :KK43: :KK70:

Bu forumda galiba kadinlarin %90 i beyaz tenli nereye baksam beyaz tenliyim falan yazilio ya turkiyede beyaz tenli sayisi cok az ve hepso bu foruma toplanmos heralde

X