Gelinlik Ayakkabısı Yeni Trend - Çılgın & Şirin - Farklı Olmak isteyenlere, Gelin Ayakkabısı

335 tl sanırım şu fıyatı.. ındırıme gırsın

bundan ıstıyorum..

ya da bunu alayım.. çok beğendım.. günlük kullanacağım bunlar mecbur..gelinlikte babet

ya da bunu alayım.. çok beğendım.. günlük kullanacağım bunlar mecbur..gelinlikte babet

Eki Görüntüle 456368

Büyük bir heyecanla yazmışsın canım...
Ne yaptın? Aldın mı bunlardan?
Bende inanılmaz beğeniyorum bunları, daha gelinlik ayakkabımı almadım, belki bende bu şekilde bir ayakkabı alacağım.
Tam emin değilim, gerçekten farklı birşey olsun istiyorum, eğer bütçem uyarsa kesinlikle alacağım

benım çeyız vb masrafım çok şu aralar..

o yuzden boyle sade bır ayakkabıyı en fazla 100tl ıle alabılırım..gerıye kelebek kalıyor..onuda stoptan alırım..sılıkonla ya da japonla yapıştırdım mı tamamdır..

o kadar parayı şu an veremem,ama o zevktende mahrum kalamam

çok seksi bır ayakkabı,nişanlımda beğendı..kaçar mı hiç bnden artık o ayakkabı

Evet canım bencede harika ayakkabılar.
Dediğin gibi masraflar o kadar çok oluyor ki, malesef ki bende alamayacağım bu ayakkabılardan, halbu ki o kadar çok istiyorum anlatamm

Dediğin şekilde yaparsan fotoğrafını bekliyorum mutlaka...
Şimdiden hayırlı olsun canım o zaman, eminim çok güzel olacaktır...

ama ben bunları yerimkiiiiiiii çok şirinler allahım süper bişeler ben olsam bunlardan giyerim :):):

önumuzdekı ay memlekete gıdersem yaparım..burda görevde olduğum küçük ilçede yok malzeme..
koyarım mutlaka resım..
koydum kafaya:))

gelinlik babetıde beğendım bıtane..onuda yapıcam..100 tl demişler bı babete..aa veremem

Sende haklısın canım, fotoları mutlaka bekliyoruzzz...
Bize de fikir olur ayrıca...

Ama sadece bunlar değil, ELLE - Hotiç - İnci gibi markalarında gelinlik ayakkabılarına baktığın zaman (bu kadar özellik olmamasına rağmen) indirimli halleri 150'den başlıyor, geçende göz ucuyla baktımda hayret ettim yani... Hadi bunlarda biraz el emeği var yaratıcılık var... Herşeyden önce şahsa özel yapılıyorlar... Ne kadar olmasa o fiyatı hak edebilir diye düşünüyor insan... Ama ya diğerleri? Tek farkları beyaz olması veya hafif bir "gelin ayakkabısı" denilecek aksesuara sahip olması... Bunlar hepten soyguncu yahu :)))

çok hoşuma gittiler hepsi birbirinden güzel

Çoook şirinler cidden *

Değil mi ya... Bence de muhteşemler, keşke bu kadar pahalı olmasalar...
Belki ilerde fiyatları makul hal alır, bilemiyorum ki...
Düğün sezonu haricinde mi almak lazım acep, ucuzlar mı ki...

hakikaten pahalı gelıyor..bakalım..bı sade babet,ıkı tül,ıkıde boncuk tamamdır..al sana bızzat şahsıma üretim nerden kıssam kardır bana düğünde.. pahalı bı gelınlık ıstıyorum

hakikaten pahalı gelıyor..bakalım..bı sade babet,ıkı tül,ıkıde boncuk tamamdır..al sana bızzat şahsıma üretim nerden kıssam kardır bana düğünde.. pahalı bı gelınlık ıstıyorum

Bak o konuda haklısın doğrusu.
Pahalı bir gelinlik olacaksa, insan nereden kıssa kârdır diyor
Benim gelinliğim nisbeten pahalı değildi, ben diretiyim bu ayakkabılardan nişanlıma en iyisi

iste iste

benım kardeşimde beğendı bu cicileri

Ayakkabı tasarımı ile ilgili bir konu açtım sonunda.
Ne zamandır bu konunun görmüş olduğu ilgi ve herkesin "bizde yaparız bunları" demesinden dolayı, araştırıp buldum...
Sende bir göz at derim fikir olur en azından canım

Bak o konuda haklısın doğrusu.
Pahalı bir gelinlik olacaksa, insan nereden kıssa kârdır diyor
Benim gelinliğim nisbeten pahalı değildi, ben diretiyim bu ayakkabılardan nişanlıma en iyisi

iste iste

benım kardeşimde beğendı bu cicileri

Son düzenleme:
sanemiko shopa bakınca fotolara telif hakkı istiyor konu sahibi, izin alınmalıymış, farkettin mi sonra sıkıntı olmasın:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…