- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif canım bu testler
Sizde haklısınız burda kalite baya düşüyor şuan bellimiNegatif görüyorum bende
Buda negatif canım kan testı ver istersen birde sen görüyorsan 2. Çizgi vardır yanı burdan belliSizde haklısınız burda kalite baya düşüyor şuan bellimi
Birden çok marka denedim ama negatif mıdır 2 gündür belki 4 marka silik certain miratech sente ve albiBenimde böyle çıkardı bildiğin içini açmadan pembe bir çizgi görene kadar negatif bunlar ne yazık ki
Evet cnm görünüyorBuda negatif canım kan testı ver istersen birde sen görüyorsan 2. Çizgi vardır yanı burdan belli
Olmuyor :)
Buda negatif canım kan testı ver istersen birde sen görüyorsan 2. Çizgi vardır yanı burdan belli
Olmuyor :)
Hadi inşallah Allah umduguna tez buluştursunEvet cnm görünüyorbakalım ya nasip hatta buda kurumuş hali bak bu sabag softec erken gebelikleeim gelicek kargoda onu bekliyorum o güvenilir bir marka
Kuzum dün benimde aynıydı hatta kuruyunca kayboldu bugün böyle ilişkinin 11.gunu belim ve karnım baya ağrıyoBeklenen adet günğm yarın resimde çok belli olmayabilir ama sizce var mı
Seninki de benim gibi çok belirsiz benimki de iyice kurıdu şuan böyle gözüküyorKuzum dün benimde aynıydı hatta kuruyunca kayboldu bugün böyle ilişkinin 11.gunu belim ve karnım baya ağrıyo
Daha ışık alan bi yerde baştan çekeyim resim yükleyince iyice düşüypr yaSeninki de benim gibi çok belirsiz benimki de iyice kurıdu şuan böyle gözüküyor
Normalde daha belliDaha ışık alan bi yerde baştan çekeyim resim yükleyince iyice düşüypr ya
Evet cnm var gibiNormalde daha belli