durup dururken bozulduDurup dururken bozulduysa eger ucret talep etmeden yapmak zorundalar. Sorunun ne sebeple meydana geldigini belirttiler mi? Sikayet sitelerine yazabilirsin. Ya da tuketici hakem heyetine git, kullanici hatasi yoksa eger para talep edemezler. Biraz ugrasirsin, uzun bir surec de olabilir. Ama hakkini aramaksa konu hicbir seyden cekinmemelisin.
sıvı teması asla olmadı bundan çok eminim ama nasıl anlatacaksın kimuhtemelen sıvı teması diyeceklerdir,, bende bir ay kullandıgım iPhone 4S kendi kendine kapanıyor diye vermiştim ama benim özel sigortam da vardı kendi hatalarıma karşın yaptırdıgım, ona ragmen sıvı teması diyip ücret istemişlerdi,, o zaman açmıştım ağzımı baya bagırıp cagırmıştım , özel sigorta olup da nası ücret talep edebiliyorsunuz diye..
O zaman ücret talep edemezler.Garanti kapsamında yapmak zorundalar.sıvı teması asla olmadı bundan çok eminim ama nasıl anlatacaksın ki
sıvı teması asla olmadı bundan çok eminim ama nasıl anlatacaksın ki
gereken konuşmayı yapacağım zatenTelefonu geri verme ve aldigin yere git, net bir sekilde kullanici hatasi falan bulunmadigini soyle. Ucret talep etmelerini kabul etmedigini ve sorununu cozmezlerse hakem heyetine gidecegini bildir. Hatta hakem heyeti de cozemezse (ki cozerler, bu tarz konularda biraz zaman alsa da genelde olumlu sonuc aliniyor) mahkemeye kadar gidecegini, bu isin pesini birakmayacagini hissettir. Genelde hakkini arayamayacak, biraz sonuk kisilikler gorduler mi ezmeye calisiyorlar. Ancak kendini gosterirsen emin ol tutusurlar.
Sikayet sitelerini de unutma ayrica, direkt adres vererek yasadigin sorundan bahset.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?