Kız İsteme yeni sözlenmiş yada niaşanlanmış arkadaşlar size bir sorum olacak

suspus__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
105
0
26
İstanbul
merhaba... uzatmalı erkek arkadaşımla (henüz evlenme teklifini almamış olsam da :) ) kısmetse evlilik kararımızı aldık. ama cevremızde pek nişan söz yapan kimseler yok. kız isteme sırasında yüzüklerimiz takılsın ekstra mekan tutup nişan yapmayalım dedik. size sorum şu böle bi merasim de işte takısıydı kıyafetiydi osuydu busuydu derken erkek tarafı ve kız tarafının kaba taslak masrafı ne kadar oluyo? işin içinden çıkamadık . açıkçası aileleri pek zora sokalım istemiyoruz maaşımızın belli bi bütcesını biriktirmeye başlicaz. nasıl desem orta halli aileler bizimkiler aşırı lüks harcamalar yapmayız. böle düşününce az çok fikirlerinizi almak isterim

Eğer masraf olsun istemiyorum diyorsanız bohça işine hiç girmezsiniz. İlk önce alyanslar alınır erkek arkadaşınız sizin alyansınızı sizde erkek arkadaşınızın alyansını alırsınız ( alyans fiyatları çok değişik beğeninize göre değişir ama ortalama 700-1500 tl civarıdır sanırım)
Erkek arkadaşınız size nişan kıyafeti ayakkabı çanta alıcak. bazı kız aileleride erkeğe takım alıyorlar ama biz almamıştık. Bunun dışında bide nişanda takılan takılar var genelde nişanda kıza set takılır ama mesela ben set istememiştim onun yerine 3 tane bilezik taktılar. Eğer sizde isterseniz erkek arkadaşınıza saat vb takabilirsiniz ama bunu da her kız tarafı yapmıyor ailenize kalmış yani. Bu takılar içinde bi fiyat söyleyemicem bilirsin altın çok değişken ucuzu da var hapalısıda şimdiden hayırlı olsun mutluluklar

evet bohça biraz masraflı olcak gibi ama saat olayını bende düşündüm o kadar da alalım diyorum hep onlardan hep onlardan kendimi kötü hissederim, hem içimden de özel bişe almak geçiyo açıkçası. dediğin gibi bilezik daha mantıklı ama genelde set takılıyo ya ben bilezik isterim demek abes olmaz heralde. umarım uçurum bişeyler beklemiyosur bizi hayırlısıyla beklicez bakalım çok saol teşekürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…