- 8 Kasım 2010
- 311
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim meraba lenslerin inanilmaz guzel durmus cok dogal ve cok guzel duruyo lutfen soylermisin kendi goz rengin ne renk ben yaklasik bir yildir solotica arastiriyordum ve iki hafta once quartzo aldim guzel ama ben giri bekliyordum resmen yesil cikti ben aslinda ice lari cok begeniyordum ama bazilarinin gozunde cok cig ve acik geldi bana son zamanlardada crstal i dusunuyordum ama cok acik olur diye bakmiyordum bile senin gozunde gorene kadar cok harika duruyo benim goz rengim koyu kahve seninkiler ne renk cevabini bekliyorum simdiden tesekurler cok uzun oldu ama yazim neyse gorusuruz bekliyorum canim bay.
hakikaten tıpkı adı gibi kristale benzemiş renk..güle güle kullan :)
cnm sağol çok şımarttın beni kendi göz rengimide ekliyorum Eki Görüntüle 121261
quartzolarla takas edebiliriz eğer istersen
ya inanmıorum gözünüz koyu kahve ve quartzo yeşil durmuş ne güzel..bende cristal aldım ama hiç yeşillik yok mavi gri bakmak isterseniz albümümde var quartzoyu değişmek isterseniz haberim olsun nolur :))
Eki Görüntüle 117682 Eki Görüntüle 117683 Eki Görüntüle 117684 kızlar solotica crystal lenslerimi 1 ay önce aldım fakat fazla lens kullanan biri olmadığım için kenarda duruyor solüsyonda bekliyor lens böyleyken 1 hafta solüsyonda bekledi işteböyle olduEki Görüntüle 117686 Eki Görüntüle 117687
solüsyonun adı fresh care rengini griye döndürdü,rengini açan solüsyon arayanlara duyurulur
canım ben bu dedıgın markaya baktım ama galıba tam olorak ısmı o degıl cok fres var optı fresh ,fresh clean gıbı mumkunse kutusunun ustunde tam olarak ne yazıyo gonderebılırmısın yada fotosunu koyarmısın bende quartzoları denemek ıstıyorum belkı rengı acılır eger yardım edersen cok tsk.Bu arada resimlerin harika cok guzel cikmissin ve lenslerinin rengi tam istedigim gibi harika bikac foto daha koyabilirmisin bende deniyorum koymayi
cnm yeşil istemiyorsan benim crystaller yeşil-gri gördüğün gibi,ama yeni seri crystaller maviymiş,bide cor ice düşün derim ben,o daha mavili bi renk, lens solüsyonu fresh care canım ama kucuk şişede optiklerde satılıyo sadece 60 ml.benim orj.göz rengim ela cnm
Eki Görüntüle 122842 cnm sizin için çektim fotosunu kutunun işte solüsyon bu 60 ml ufacık bişi
:119::119::119:
Cok tesekur canim ama ben burda bulamadim optige baktim bugun yok biraz daha bakicam belki bulurum tekrar sagol canim ilgin icin
canım ben bugün aldım aynısından ama 250 ml liğini buldumEki Görüntüle 122842 cnm sizin için çektim fotosunu kutunun işte solüsyon bu 60 ml ufacık bişi
canım ben bugün aldım aynısından ama 250 ml liğini buldum
buna koyucam bakalım grafitelerimi ıce gibi olcak mı seninkiler kaç gün beklemişti solüsyonda?bu arada ben cristal alsam mı diye düşünüyorum siyah gözüme fikrin nedir wishkey
cnm valla ben bu crystali çözemedim ilk aldığımda koyu yeşildi aa dedim hiç açmadı gözümü,sonra gri bişi oldu sonrada dedim off zaten çok beyazım türke benzemiyorum.şimdi sana önerebileceğim crystal çok yanar döner bi renk denemeden alma
evet bu solüsyonun ben 60ml olanını aldım gerçi 3-5 kullanımlık daha kaldı yenisini almak lazım.ama bariz açtı rengini.ben çok lens kullanmıyorum bu yüzden yaklaşık 2 hafta solüsyonda beklemiştiği var yani