Kontakt Lens yeni solotica crystal fotosu

whiskey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
311
2
crystallerimin rengi griye döndü

solüsyonun adı fresh care rengini griye döndürdü,rengini açan solüsyon arayanlara duyurulur

Eklentiler

• $IMAG0477.jpg
    $IMAG0477.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 1.008
  • $IMAG0492.jpg
    $IMAG0492.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 938
Son düzenleme:
:nazar:Canim meraba lenslerin inanilmaz guzel durmus cok dogal ve cok guzel duruyo lutfen soylermisin kendi goz rengin ne renk ben yaklasik bir yildir solotica arastiriyordum ve iki hafta once quartzo aldim guzel ama ben giri bekliyordum resmen yesil cikti ben aslinda ice lari cok begeniyordum ama bazilarinin gozunde cok cig ve acik geldi bana son zamanlardada crstal i dusunuyordum ama cok acik olur diye bakmiyordum bile senin gozunde gorene kadar cok harika duruyo benim goz rengim koyu kahve seninkiler ne renk cevabini bekliyorum simdiden tesekurler cok uzun oldu ama yazim neyse gorusuruz bekliyorum canim bay.

ya inanmıorum gözünüz koyu kahve ve quartzo yeşil durmuş ne güzel..bende cristal aldım ama hiç yeşillik yok mavi gri bakmak isterseniz albümümde var quartzoyu değişmek isterseniz haberim olsun nolur :))

:nazar:Canim meraba lenslerin inanilmaz guzel durmus cok dogal ve cok guzel duruyo lutfen soylermisin kendi goz rengin ne renk ben yaklasik bir yildir solotica arastiriyordum ve iki hafta once quartzo aldim guzel ama ben giri bekliyordum resmen yesil cikti ben aslinda ice lari cok begeniyordum ama bazilarinin gozunde cok cig ve acik geldi bana son zamanlardada crstal i dusunuyordum ama cok acik olur diye bakmiyordum bile senin gozunde gorene kadar cok harika duruyo benim goz rengim koyu kahve seninkiler ne renk cevabini bekliyorum simdiden tesekurler cok uzun oldu ama yazim neyse gorusuruz bekliyorum canim bay.

cnm sağol çok şımarttın beni :KK33: kendi göz rengimide ekliyorum $Image_(17).jpg

quartzolarla takas edebiliriz eğer istersen :KK71:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
cnm sağol çok şımarttın beni :KK33: kendi göz rengimide ekliyorum Eki Görüntüle 121261

quartzolarla takas edebiliriz eğer istersen :KK71:

Simdi gordum mesajini canim senin goz rengin galiba yesil dimi.Pek belli olmuyor resimde keske koyu kahve olsaydi benim goz rengim koyu kahve becerebilirsem resimlerimi ekliycem.Ben crystal ve icemint arasinda kaldim mavi giri bi renk istiyorum asla yesil istemiyorum quartzolarim tahminimden koyu cikti bide numarali iki tarafta 0.50 istersen degiselim demissin ben newyork ta yasiyorum bide baskasinin taktigi lensleri degisiyolar ya bilmiyorum ama sence microp kapmazmi gozler neyse canim cevap yazdigin icin cok tesekur ederim kendine iy bak.

ya inanmıorum gözünüz koyu kahve ve quartzo yeşil durmuş ne güzel..bende cristal aldım ama hiç yeşillik yok mavi gri bakmak isterseniz albümümde var quartzoyu değişmek isterseniz haberim olsun nolur :))

canım albumde resım bak demıssın ama nerden bakıcam bılmıyorum bıde ben resım yuklemeye calısıyorum quartzoların ama hata olustu dıyo anlamadım gondermeye calısıyorum bakalım olcakmı.senın crıstallerını cok merak ettım ama kendı goz rengın ne bu cok onemlı tesekur.

Eki Görüntüle 117682 Eki Görüntüle 117683 Eki Görüntüle 117684 kızlar solotica crystal lenslerimi 1 ay önce aldım fakat fazla lens kullanan biri olmadığım için kenarda duruyor solüsyonda bekliyor lens böyleyken 1 hafta solüsyonda bekledi işteböyle olduEki Görüntüle 117686 Eki Görüntüle 117687

solüsyonun adı fresh care rengini griye döndürdü,rengini açan solüsyon arayanlara duyurulur

canım ben bu dedıgın markaya baktım ama galıba tam olorak ısmı o degıl cok fres var optı fresh ,fresh clean gıbı mumkunse kutusunun ustunde tam olarak ne yazıyo gonderebılırmısın yada fotosunu koyarmısın bende quartzoları denemek ıstıyorum belkı rengı acılır eger yardım edersen cok tsk.Bu arada resimlerin harika cok guzel cikmissin ve lenslerinin rengi tam istedigim gibi harika bikac foto daha koyabilirmisin bende deniyorum koymayi

Son düzenleme:
$quartzo.gif
canım ben bu dedıgın markaya baktım ama galıba tam olorak ısmı o degıl cok fres var optı fresh ,fresh clean gıbı mumkunse kutusunun ustunde tam olarak ne yazıyo gonderebılırmısın yada fotosunu koyarmısın bende quartzoları denemek ıstıyorum belkı rengı acılır eger yardım edersen cok tsk.Bu arada resimlerin harika cok guzel cikmissin ve lenslerinin rengi tam istedigim gibi harika bikac foto daha koyabilirmisin bende deniyorum koymayi

quartzo resmim.

cnm yeşil istemiyorsan benim crystaller yeşil-gri gördüğün gibi,ama yeni seri crystaller maviymiş,bide cor ice düşün derim ben,o daha mavili bi renk, lens solüsyonu fresh care canım ama kucuk şişede optiklerde satılıyo sadece 60 ml.benim orj.göz rengim ela cnm

işte bu simdi kristal gibi olmus
daha önce yesil gri idi simdi tamda aklımdan gecen gibi duruyor :)

cnm yeşil istemiyorsan benim crystaller yeşil-gri gördüğün gibi,ama yeni seri crystaller maviymiş,bide cor ice düşün derim ben,o daha mavili bi renk, lens solüsyonu fresh care canım ama kucuk şişede optiklerde satılıyo sadece 60 ml.benim orj.göz rengim ela cnm

Canim cevap verdigin icin cok tesekur ederim aslinda bende cor ice daha cok begenmistim fikir verdigin icin sagol bugun optige gidip bakicam fresh care insallah bulurum belkide burda yoktur sadece turkiyede vardir bilmiyorum cunki internetten de arastirdim sadece fresh care yok mesela opti fresh clean fresh falan gibi bazi markalarin ismiyle var neyse tekrar tesekur canim.Bide resim atamiyorum buraya bu konudada yardim edersen sevinirim .

Eki Görüntüle 122842 cnm sizin için çektim fotosunu kutunun işte solüsyon bu 60 ml ufacık bişi
canım ben bugün aldım aynısından ama 250 ml liğini buldum :KK52:
buna koyucam bakalım grafitelerimi ıce gibi olcak mı :KK1: seninkiler kaç gün beklemişti solüsyonda?bu arada ben cristal alsam mı diye düşünüyorum siyah gözüme fikrin nedir wishkey:KK31:

canım ben bugün aldım aynısından ama 250 ml liğini buldum :KK52:
buna koyucam bakalım grafitelerimi ıce gibi olcak mı :KK1: seninkiler kaç gün beklemişti solüsyonda?bu arada ben cristal alsam mı diye düşünüyorum siyah gözüme fikrin nedir wishkey:KK31:

cnm valla ben bu crystali çözemedim ilk aldığımda koyu yeşildi aa dedim hiç açmadı gözümü,sonra gri bişi oldu sonrada dedim off zaten çok beyazım türke benzemiyorum.şimdi sana önerebileceğim crystal çok yanar döner bi renk denemeden alma:KK76:

evet bu solüsyonun ben 60ml olanını aldım gerçi 3-5 kullanımlık daha kaldı yenisini almak lazım.ama bariz açtı rengini.ben çok lens kullanmıyorum bu yüzden yaklaşık 2 hafta solüsyonda beklemiştiği var yani

cnm valla ben bu crystali çözemedim ilk aldığımda koyu yeşildi aa dedim hiç açmadı gözümü,sonra gri bişi oldu sonrada dedim off zaten çok beyazım türke benzemiyorum.şimdi sana önerebileceğim crystal çok yanar döner bi renk denemeden alma:KK76:

evet bu solüsyonun ben 60ml olanını aldım gerçi 3-5 kullanımlık daha kaldı yenisini almak lazım.ama bariz açtı rengini.ben çok lens kullanmıyorum bu yüzden yaklaşık 2 hafta solüsyonda beklemiştiği var yani

:KK59:offffff anladım canım ama deneyerek alma imkanım yok ki ,ben çok korkuyorum ,az da verilen paralar..deneyerek alamıyoruz ki :KK19:
bugün bu solüsyonu aldığım yere soloticayı sordum ve siparile getirdiklerini söylediler.yani demek ki bazı optikçiler solotıca siparişi alabiliyor,fiatları ise adam 150 180 arası dedi solotıca için ...

koydum bu arada charm grafitelerimi fresh care ye bakalım ne olacak ..:KK76:
tşk ederim canım yorumuna:KK71:

X