Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni siyaha boyanmiş saçları zarar vermeden eski rengine çevirme

Eylulyagmuruuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
174
75
28
Merhaba kızlar ☺ ben saçımı 1 hafta önce bir hata yapıp yanlisikla siyaha boyadim malesef o kadar pişman oldum ki 1 hafta evden cikmadim beyaz sabun kepek sampuani denemedigim şey kalmadı en son watsons da colourness adında bir boya silici duydum ve nette baya araştırdım saciniza boya yaptınız ve pişman oldunuz diyelim bunu kullaniyorsunuz ve saçıniz da ki boyayi siliyor eski rengine çeviriyor. Üstelik saça hiç zarar vermiyormus 50 tl fiyati bunu alıp kullanmayı düşünüyorum aranızda bunu bilen var mı ?

Anadan doğma saçınızın halini almaz. Sadece alttaki rengi elde edersiniz. silicilerin çoğu doğru kullanılırsa saça zarar vermez. Kolay gelsin...

memnun kalmanızà çok sevindim siyah saç psikolojim bozdu adeta peki saçıniz zarar verdimi kuruma dökülme oldu mu ben kullandıktan sonra eski rengine boyayacagim sacimi
Hayır hicbir sorun olmadi.
Ben hemen boyadım.
Hatta tatlı bir kahve oldu, boyamasam mi diye bile düşündüm valla.

Kızlar saçima o boya siliciyi kullandım sacimda ki eski renk çıktı ama bazı yorumlarda eski saç rengime döndüm 2 gün içinde tekrar siyah oldu gibi yorumlar aldım ve aşırı korktum suan saçımı hemen kuruyunca 5.45 bakır kahveye boyadim lorealin ve sacim suan boyalı daha yikamadim siyah gibi duruyor aşırı korkmaya başladım ınsallah sacim tekrar siyah olmaz

hemen boyaman iyi olmus canım bence eski haline dönmez eger dönerse bi ikihafta sonra yine boyarsın

Canım malesf sacim simsiyah oldu hiç boyanmamis gibi. Ertesi gün hemen kuaföre gittim ve sacimda ki tüm boyayi sildi eski haline geldi sacim hiç böyle saçma sapan şeylerle evde uğraşmaya gerek yok kuaför denilen uzman eller var sonuçta giden bosuna param gitti. Buda bana ders oldu

haklısın canım acıkcası demekki pazarlama strajesiymiş bu kullandıgın ürün sonucta cidden işe yarasa zarar vermeden binlerce kadın evde hallederdi neyse memnun kalmıssın iyi ki

Allah allah çok şaşırdım yav.
Acaba kullandığınız boya mi koyu geldi?
Ben hiç bunu yaşamadım hatta ikinci boya mi 7 tonlarında yaptim.
Ilki 6'ydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…