• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni sezeryan olanlar en erken ne zaman hamile olabilir??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tuuubaasss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
9
3
1
29
Merhaba. Ben 3 ay önce preeklampsi yüzünden 26 haftalık doğum yaptım yavrum 80 gün sonra vefat etti 😞 tekrar hamile kalmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum dikislerimden falan. Sizlere sorum siz kaç ay sonra hamile kaldınız? Erken hamile kalanlar bir sorun yaşadı mi bunu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Ben 3 ay önce preeklampsi yüzünden 26 haftalık doğum yaptım yavrum 80 gün sonra vefat etti 😞 tekrar hamile kalmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum dikislerimden falan. Sizlere sorum siz kaç ay sonra hamile kaldınız? Erken hamile kalanlar bir sorun yaşadı mi bunu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Slm cnm. Ben 4 ay önce sezeryan ameliyatla kistlerşm alındı. Dr. Um ameliyatın tek farkı bebek yok demişti. Bildiğin sezeryan ameliyat. Arkadaşımda min. 2 sene tekrar sezeryan olmaman lazım deyince Dr. Uma sordum. O da; o eskidendi hiç problem yok istediğimiz zaman olabilirsin, aynı yerden açıp kapatırız dedi. Be de dikiş yok, yapıştırmış.

Gerçekten mi şuan içim rahatladı canm az da olsa. Çünkü doktorlar 1 sene 2 sene bekleyin diyorlar. Ama benim durumumda olanlar bilir ki zaman geçmiyor bize 😞

Gerçekten mi şuan içim rahatladı canm az da olsa. Çünkü doktorlar 1 sene 2 sene bekleyin diyorlar. Ama benim durumumda olanlar bilir ki zaman geçmiyor bize 😞
Yok canım ya, martta ameliyat oldum işte, şimdi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Henüz çok yeni ama Dr. Süreci hesapladı.Hatta ben sorduğumda güldü 10 sene önceydi o dedi. Bizzat ben örnek. Rahat ol. 🥰

Ben dikişler iyilesmedigi için bebek ıleriki haftalarda dikişleri yırtar diye biliyorum. Arkadaşım da hamile kaldı erken prematüre doğum yaptı bu sebepten

Basiniz sağolsun.😔 Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah. Bende 8 ay önce kaybettim yavrumu doğumdan sonra. Sezeryan oldum aynı şekilde

[/QUOT
Yok canım ya, martta ameliyat oldum işte, şimdi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Henüz çok yeni ama Dr. Süreci hesapladı.Hatta ben sorduğumda güldü 10 sene önceydi o dedi. Bizzat ben örnek. Rahat ol. 🥰
2017 dogum yaptim bir yil dediler on sene once falan degil yani.

Valla ben de preeklampsi yüzünden erken doğm yaptm canım. İyiyiz biz çok şükür .. Doktoruma ben her hamileliğimde bunu yaşayacak mym dye sorduğum zaman 3 yıl yeni bir gebelik yok demişti bana..

Valla ben de preeklampsi yüzünden erken doğm yaptm canım. İyiyiz biz çok şükür .. Doktoruma ben her hamileliğimde bunu yaşayacak mym dye sorduğum zaman 3 yıl yeni bir gebelik yok demişti bana..
Allah bağışlasın canım.
Siz iyi olduğunuz için bebek yanında olduğu için doktor öyle demiştir sana. Bebeği yanında olanlar zaten düşünmez erken hamilelik.

Allah bağışlasın canım.
Siz iyi olduğunuz için bebek yanında olduğu için doktor öyle demiştir sana. Bebeği yanında olanlar zaten düşünmez erken hamilelik.
Bilmiyorum canım ben preeklampsi açısınn sormuştum. Ama etrafımda 2. Gebeliği çok güzel geçenler duydum.. seninde inşaALLAH olur genelde sezeryandan sonra bildiğim 6 ay dikişlerin kendisini tutması için dinlenme süren vardı..

Bilmiyorum canım ben preeklampsi açısınn sormuştum. Ama etrafımda 2. Gebeliği çok güzel geçenler duydum.. seninde inşaALLAH olur genelde sezeryandan sonra bildiğim 6 ay dikişlerin kendisini tutması için dinlenme süren vardı..
Allah razı olsun canım amin inşallah 🙏 tek isteğim sıkıntısız Bi hamilelik geçirip bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma almak 🤲

Back