Yeni sevgilisinin güzel olmasini neden hazmedemiyorum

Suyahapsettim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
186
83
37
Daha 1 ay oldu ayrilali görselliğe çok onem veren 33 yasinda bir adam kendisi.Yöneticisi oldugu mağzaya yeni gelen bir iş arkadaşıyla iliskisi baslamis.Ayrılmadan once iş yerinde kızı görmüştüm, benimde dikkatimi cekmisti acikcasi.İliskiyi bitiren kendisi sebepsiz yere defalarca giden geri gelen dengesiz tavi4lar sergileyen yaşına da çok uygun davranmayan ergen gibi bir adam.Bende soğumaya başlamıstım.Ama bu güzel ve bakımlı bayanla iliskisi olmasini nedense çok hazmedemedim galiba cunku bir an bile aklimdan cikmiyolar.Neden bilmiyorum kendimle kıyaslarken buluyorum her seferinde kız geñc 28 yasinda benden güzel bakımlı sonra benimkine nasıl baktı neden baktı ki diyorum çunku çok iyi taniyorum kendisini boş sığ bir adam.Sen neden beraber oldun derseniz.Ben çok kapalı yetişen, calisma hayati olmamis insanları çok tanimamis, rahat olmayan bir kadinim.Yaşimda buyuk o şahıstan iliski anlaminda da tecrubesiz bir kadinim hayatimda cok ilgi ve sevgi de gormeyince bu adamdan baslarda gordugum ilgiye iltifatlara vs yenik düşüp aşık oldum.Peki öylesine rahat görünen geniş bir arkadaş cevresine sahip erkeklerin ilgilendigi bu kadın bunda ne buldu.Tamm adam zaten güzel kadin gorunce için3 düsen tip.Eee taman oldu diyelim butun bunlar.Peki ben neden hazm3demiyorum.Ban gore cirkin gelseydi icim rahatmi edeckti yani.Bu sorularla beynimi yiyip bitiriyorum sacm oldugunun da farkindayim.Belki ayrilali kisa bir zaman oldu bu yuzden.Yada onu bana tercih ettigini dusundugumden.Bilmiyorum ama bana guzel bir tecrube oldu yasttiklari.İçimi dökmek istedim anlamaya calisarak cvb veren herkese cok tesekkur ederim simdiden..

Bunları düşünmeyi ve kıyas yapmayı bırakman lazım. Ben ayrılalı aylar aylar oldu ama kendisini aldatan eski sevgilisine döndüğünü öğrenmiştim ve kız da benden daha güzel yani, napiim şimdi kendimi mi keseyim ya da oturup ağlayayım mı? Yapacak bişey yok kendi hayatına bakacaksın.

güzellikle çirkinlerle alakalı bir durum yok :) eğer dediğiniz gibi bir insansa onu da bıracak kız zaten siz böyle garip bir adamdan kurtuldum verilmiş sadakam varmış diyebilirsiniz

Ondan çok daha iyi biri daha yakışıklı biri belki karşına çıkıcak
Anlaşamayıp ayrıldığın birini niye bu kadar takıyorsun
Onun için bir sevgili varsa senin için neden olmasın

Evet, kadın güzel olmasa içiniz rahat edecekti.

Yanında güzel kadın taşıyor diye iyice gtü göğe değecek bi karakterde adam bu zaten, bunu tavladım ya beni kimse tutamaz tribine girecek iyice, o kadına daha kötü yanlışlar yapacak.

Ablam,kıskanıyorsun..
İçten içe ofkeleniyorsun.
Doğal,henüz çok yeni..
Zamanla geçiyor ; bir süre sonra koymaz,düşünmezsin bile.
Senin hatan değil ayrıca,bundan güzelini bulursa seni bıraktığı gibi bunu da bırakır.
Sen de artık kendi yasantina bak .
Çalış,yeni birini bul vs..

Bunları düşünmeyi ve kıyas yapmayı bırakman lazım. Ben ayrılalı aylar aylar oldu ama kendisini aldatan eski sevgilisine döndüğünü öğrenmiştim ve kız da benden daha güzel yani, napiim şimdi kendimi mi keseyim ya da oturup ağlayayım mı? Yapacak bişey yok kendi hayatına bakacaksın.
Nirvana seviyesi, tebrikler

Ablam,kıskanıyorsun..
İçten içe ofkeleniyorsun.
Doğal,henüz çok yeni..
Zamanla geçiyor ; bir süre sonra koymaz,düşünmezsin bile.
Senin hatan değil ayrıca,bundan güzelini bulursa seni bıraktığı gibi bunu da bırakır.
Sen de artık kendi yasantina bak .
Çalış,yeni birini bul vs..
Evet canim haklisin.Deniyorum zamana ihtiyacim var galiba

Valla evlat acısı gibi koymuştur eminim :bicak: Allahtan başıma gelmedi , benim ex olan 2 hıyarto da Allahlarından buldular. 2 numara bka dönüp büzüşmüş, hala arkamdan kalakalmış şekilde takılıyormuş. 1 numara da o kadar bet, o kadar murdar bir tip bulmuştu ki inanamadım bildiğiniz iskeletor bulmuş valla derileri yüzüne yapışmıştı o neydi arkadaş o ne betlik o ne çirkinliktir... Valla mutluyum beni terk eden herkes Allahtan buldu hepinize aynı şansı dilerim :halay:

Son düzenleme:
Bu tip adamlar zaten tecrübesi olmayan, hic asık olmayan veya ask yasamayan bazı seylere gözünü acmayan kadınları kendisine baglayıp ego tatmini ederler, kendi güclerini egolarını sizler gibi kadınların üzerinde denek gibi kullanırlar.
Güzel kız gördüklerinde sasırıp elde ettiklerinde dünyayı da elde edeceklerini zannederler.
Bu kıyaslamalar bu kıskanclıklar cok normal zaten.

Siz kafanızı dagıtın bence. Düsündükce isin icinden pek cıkamazsınız hastalık boyutuna gelmesin. Mesela kendinize bakın dudak mı dudak tırnak mı tırnak kendinizde degisiklikler yapın.

adam daha güzeli yerine daha çirkinini bulsa bu konu açılmayacaktı.doğru mu anlamışım arkadaşlar? :işsiz: :KK53:

X