- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 37
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Daha 1 ay oldu ayrilali görselliğe çok onem veren 33 yasinda bir adam kendisi.Yöneticisi oldugu mağzaya yeni gelen bir iş arkadaşıyla iliskisi baslamis.Ayrılmadan once iş yerinde kızı görmüştüm, benimde dikkatimi cekmisti acikcasi.İliskiyi bitiren kendisi sebepsiz yere defalarca giden geri gelen dengesiz tavi4lar sergileyen yaşına da çok uygun davranmayan ergen gibi bir adam.Bende soğumaya başlamıstım.Ama bu güzel ve bakımlı bayanla iliskisi olmasini nedense çok hazmedemedim galiba cunku bir an bile aklimdan cikmiyolar.Neden bilmiyorum kendimle kıyaslarken buluyorum her seferinde kız geñc 28 yasinda benden güzel bakımlı sonra benimkine nasıl baktı neden baktı ki diyorum çunku çok iyi taniyorum kendisini boş sığ bir adam.Sen neden beraber oldun derseniz.Ben çok kapalı yetişen, calisma hayati olmamis insanları çok tanimamis, rahat olmayan bir kadinim.Yaşimda buyuk o şahıstan iliski anlaminda da tecrubesiz bir kadinim hayatimda cok ilgi ve sevgi de gormeyince bu adamdan baslarda gordugum ilgiye iltifatlara vs yenik düşüp aşık oldum.Peki öylesine rahat görünen geniş bir arkadaş cevresine sahip erkeklerin ilgilendigi bu kadın bunda ne buldu.Tamm adam zaten güzel kadin gorunce için3 düsen tip.Eee taman oldu diyelim butun bunlar.Peki ben neden hazm3demiyorum.Ban gore cirkin gelseydi icim rahatmi edeckti yani.Bu sorularla beynimi yiyip bitiriyorum sacm oldugunun da farkindayim.Belki ayrilali kisa bir zaman oldu bu yuzden.Yada onu bana tercih ettigini dusundugumden.Bilmiyorum ama bana guzel bir tecrube oldu yasttiklari.İçimi dökmek istedim anlamaya calisarak cvb veren herkese cok tesekkur ederim simdiden..