Yeni sevgilisi ile çok mutlu...

cidden hiç böyle düşünmemiştim şu an aydınlandım resmen
Cidden mi ? Şu an mı aydınlandınız yani? Gerçekten? Ya üzgünsünüz kusura bakmayın ama resmen hevesini alsın doyunca gelir diye beklemişsiniz yani. O işler öyle olmuyor ki ama.

Ayyy rezalet! Beterin beteri varmış gerçekten. Herif cinsellik yaşayacağı birini bulmuş, sizi de yanında şampuana bantlanmış diş macunu gibi istiyor. Yuh artık! Sizin bu adamla ne işiniz var? Adam dediysem lafın gelişi. Bir ilişki ya vardır ya yoktur. Arkadaş kalmak falan söz konusu bile olmamalı. Bakın ben 3 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Ayrılmayı ben istedim. Çok ilgisiz ve vurdumduymazdı. Benimle arkadaş kalmak istedi, kaybetmek istemiyorum dedi ama reddettim. Ya kendini düzeltirsin ve ilişkimiz başlar, ya da sen yoluna ben yoluma dedim.

Lütfen kendi değerinizin farkında olun. Kimsenin sizi duygusal veya fiziksel olarak istismar etmesine izin vermeyin. Bu herifle de asla görüşmeyin. Karaktersizin teki.

O nasıl kendini ifade ediş şekli eğlenecek kız arıyorumun daha amiyane bir tabiri var, söylemek istemiyorum ama onu demiş sonra da yüzsüz gibi sen kedime bak biz tatile gidiyoruz diye emretmiş paşaya bak sen.

O kediye falan bakmaz, başka sahip bulun.. Bu tarz biri için de yemek yememeğe değmez. Parti yapıp partideyim seninle uğraşamam pozu yaraşır ona..

Kedi medi her şeyi boşver iletişime sakın geçme.
Bu salak tiple evlensen bir hastalık durumunda seks hayatınız sekteye uğrasa aldattım çünkü diye pişkin pişkin anlatırdı. Net.
O yüzden şükret şimdi kurtulduğuna.

Sevgili iken kabul eden evliyken de eder.

Kendini aklı selim, eğitimli gören bazı kadınlarda bile harem kafası var hala çok şaşırıyorum. Öyle ya da böyle bir kadının varlığından haberdarmışsınız ve o nasılsa öylesine biri asıl beni seviyor ben hasekiyim diğerleri köle kafasına girmişsiniz. Kabul etmeseniz bile yazdıklarınızdan anladığım bu. Ben esas kadınım kafasından çıkın. Size gram saygı duymuyor bu iş nispet ya da kıskandırma boyutunu geçmiş artık. İletişiminizi tamamen kesin hala adama laf yetiştirme çabasındasınız.

Sen durusunu bozma, eger arar yazarsa :bız bunları konustuk senle, benım ıstedıgım ılıskı farklı senınkı farklı de baska bısı yazma hesap sorma cevap verme. Tekrar yazarsa hayatındakı ınsana ayıp edıyorsun de. Kıbar nazık ama gururlu ol. Bır ıkı aya kızdan sıkılıp sana donecek merak etme. Adam o kıza asık degıl bellı ama sana da degıl. Bence sal bu adamı

Adam size asla değer vermiyor, değer verse sizi bu duruma düşürmezdi. İlişki de cinselliği istemiyorsanız yollarınızı ayırırsınız siz resmen adam sıkılınca bana döner diye bekliyorsunuz. Dönse de sizi maksimum 'çocuklarımın anası, hizmetçi ' falan diye görür. Kendinize gelin. Değmez böylesi için.

Erkeklere değer vermedikçe, değer gördüğünü büyüyünce anlarsın. Ama o zamanda senin kalbin katılaşmaya başlar, aşkın o kadar da matah bir şey olmadığını anlarsın.

Sevinçten ağlıyorsunuz sanırım.... insanlar beni şaşırtmaya devam ediyor ya. Ya ben hiç aşık olmadım ya da aşk sizin yaşadığınız gibi birsey değil. Öldün, bittin, aç kaldin noldu size geri mi döndü. Donse ne olacak mideniz mi alacak? Allah aşkına aklınızı başınıza toplayın da hayatı yaşayın. Sağlığınız yerinizde, gençliğiniz üstünüzde daha ne istiyorsunuz. Hemde boyle ise yaramazin teki için. Küfür edebileceği, kullanabileceği birini bulmuş bu karaktersizle kimse ömrünü tuketmesin yeni kıza yazık.

Birebir aynı olayı yaşadım
Fiziksel yakınlaşma yaşamadığım için ayrılıp gitti başkasıyla oldu
Sonra ondan da ayrıldı
İyi ki ona vermemişim bu arada
Hiç pişman değilim

Sizinki de muhtemelen çok mutlu gibi blöf yapıyor.
Mutluysa da kendi bilir
Sizle mutlu olmayan kimle nasıl olursa olsun
İlgilenmeyin.

Sana sormak lazım cevabını vererek gereksiz bir had yüklemişsiniz o da sonuna kadar haddini aşmış.

Herşey bı tarafa da, sevgilisi ile tatile gidecek ve size kediye bak diye emir veriyor, ben mi yanlış okudum yoksa

Bu anlattığınız olayda kediye olan olmuş. Arada kalmış zavallı. İyi bakabiliyor mu kimbilir? Baksın diye verdiğiniz kediyi alın geri siz bakın ya da sahiplendirin.
Size gelince de beş para etmez biri için üzüleceğinize kendimi bu durumlara bile isteye nasıl soktum diye kendinize ağlayın

Herşey bı tarafa da, sevgilisi ile tatile gidecek ve size kediye bak diye emir veriyor, ben mi yanlış okudum yoksa
bazen şehir dışına cıktıgı zaman ben gidip her gün kontrol ediyordum kediyi evinde tek başına yaşadığı için. ve şimdi de istedi bunu yaptıracagı başka kimsesi yok pisliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…