- 3 Şubat 2018
- 6.278
- 24.405
- 348
- 28
- Konu Sahibi deadnomine
-
hayir tabii ki tepki gösterdim ama o kızı hiç önemsemediğini takmadığını beni sevdiğini söylemişti. Şidmi dediğiyse ben onu takmamama rağmen o beni seviyor ama sen sevmedin diyor. halbuki sevgiden anlayışı her koşulda peşinde köle olmakmış bunu anladım .Exten next olmaz. Adam boşluğunda seninle takılmış, bir yandan da diğeriyle görüşmüş. Ağlayacağına yat kalk dua et kurtulduğun için. Böyle karakter yoksunu adamdan sevgili olmazmış ki. Birlikte olsaydınız da ileride aldatma potansiyeli çok yüksek.
Gerçekten seven adam senin tercihlerine saygı duyar ve her zaman yanında olurdu, başkasına bakmazdı. Kedi için bile iletişim kurmayın artık. Tamamen hayatınızdan çıkarın. Toksik bir insan.
Size de şaşırdım. O kızı anlatırken, seni eleştirirken oturup dinledin mi onu?
24 yasında . cidden bir de beni de salak zannedip niye instagramdan engelledin onu mu takip ettin diyince bi ara sinrlenip engellemişimdir nerden bileyim dedi. sonra da kızın hesabını kankasının takip ettiğini gördüm arkadaşlarıyla da bluuşturmuş tanıştırmış demek kiBir erkeğin çılgınca nispet yapması, hatta bir insanın bunu yapması inanılmaz utanç verici değil mi ya... Ne bileyim insan soğuyacağı yoksa da soğur böyle hareketlerden sonra. Ayy ezik ezik haller. Aşırı utandım okurken bile. Zaten geri dönecek, böyle tadını çıkara çıkara tekmeyi basarsın o zaman. Ne salak bir adammış, kaç yaşında bu insan ?
Himmm çok güzel kız ve senin eski sevgiline kul köle oluyorben zaten peşinden koşmadım hatta kaba tavırların devam ettikçe defol git dedim her ama her zaman. Zoruma giden şey onun çok güzel oldugunu söyleyip durması ve sırf kaba davranışlarına ragmen köle olduğu için sevdiğini zannetmesi.
Önemsemesine gerek yok ki. Kızı öve öve bitirememiş. Bu mu önemsememiş hali? Adam egosunun okşanmasını istemiş resmen.hayir tabii ki tepki gösterdim ama o kızı hiç önemsemediğini takmadığını beni sevdiğini söylemişti. Şidmi dediğiyse ben onu takmamama rağmen o beni seviyor ama sen sevmedin diyor. halbuki sevgiden anlayışı her koşulda peşinde köle olmakmış bunu anladım .
Ben sizin derdinizi pek anlamadım. Sizin bu kadının varlığından dün haberiniz olmamış, size hep anlatıyormuş. Bi ona bi size gidip gelip durmuş 1 yıldır, sizin için çok sorun olmadı , hatta kendi içinizde adamı onunla paylaşabildiniz, o kadınla ciddiye binince mi sıkıntı oldu? Adam sizi çatt engellediğine göre kadıncağızın haberi bile yok belli ki. Sorduysa da takıntılı ruh hastası eski sevgili diye tanıtmıştır bile çoktan. Adam kendine kullanışlı bir köle bulurken mesele yok da ilişki yapınca mı sorun oldu yani?Merhaba.. Ağlamaktan helak olmuş bir halde yazıyorum dertleşecek kimseyi bulamadım
Benim 3 yıldır bir sevgilim vardı, ama 1 yıldır arkadaşça görüşüyorduk çünkü benim ona sahiplendirdiğim bir kedi vardı. Neyse, sonra zamanla bu bana yine sevgili gibi davranmaya başladı ve birkaç aydır öyle gibiydik. Sürekli sarılıyordu güzel şeyler söylüyordu benim onun her şeyi olduğumu söylüyordu içten bir şekilde.
Fakat bu süreler içerisinde zaman zaman, biz uzakken flörtleştiği bir kızı anlatıp anlşatıp durdugu için kıskançlıktan ölüyordum. O kızın fiziğinin ne kadar aşırı güzel oldugundan söz ediyordu kim olsa çıldırmaz mı??
Neyse, geçen gün hiçbir problem yokken dalga geçer gibi "Biz şimdi neyiz senle" diye sordu ve ben de sana sormak lazım falan filan dedim. Ondan sonra da benle ilgili şikayetlerde bulundu. "Sevdiğini asla gösteremiyorsun, " gibi. Birkaç bi şey söyledikten sonra bana bir gif attı, yanında bir kızla sarmaş dolaş kafedeler ve karşılarında oturan kişi onların mutluluğunu çekmiş, pişmiş kelle gibi sırıtmışlar. Bir de habersiz çekildi yazdı. "Sevgilim var sen benim peşimden koşup bana uyumlu davransaydın bunlar olmazdı, sen değerimi bilmediğin için şimdi beni koşulsuz seven bu kızla birlikteyim ve çok mutluyum. Zaman geçtikçe beni elinde tutmadıgın için pişman olacaksın." gibi cümleler kurdu. Ben tabii beynim donmuş vaziyettehiçbir şey yazamıyordum.
Birlikte her şeyi yaşayabildiklerini ( benimle olan temel problemi fiziksel yakınlaşma istemiyor olmamdı) , yakında tatile gideceklerini söyledi ve o 1 hafta süresince 2 günde bir gidip kedimize bakmamı istedi. Ve bundan sonra da benimle görüşmeye devam etmek isteidğini yine birlikte bir yerlere gidebileceğimizi falan söyledi. Ama ben direkt bütün iletişimimi kestim 2 gündür hiç iletişim kurmadım ve su dışında hiçbir şey girmedi mideme.
Bir de sonradan fark ettim ki beni instagramdan engellemiş çünkü o kızla takipleşmiş belki fotograf bile atıyorlardır benimle 3 yıl boyunca 1 tane fotograf çekilmeyi bile istememişti. Yeni sevgilisi de biz arkadaşken görüştüğü kızmış bu arada.
En çok canımı yakan da şu. O kızla birkaç haftadır birlikte oldugunu iddia etti ve birkaç haftadır biz bluşup duruyorduk çifte kumrular gibiydik sarılıp öpüyordu bütün güzel şeyleri söylüyordu bütün gün konuşuyorduk.
Ağlamaktan ölücem lütfen beni teselli edin... O kızın benim gibi olmadıgını, küfür bile etse yine de onu çok sevdiğini hiç çirkeflik yapmadııgnı söyledi.((
bana o kızı ilk anlatırken kız umrumda değil sen hiçbir şey istemediğin için ben de onunla yaşamayı denedim diye yalan söyledi . manipüle etti resmen ben de sinir oluyorum kendime geçmişe bakınca. Aama şimdi düğünüme gelir misin falan diye dalga geçmiş iyice ciddi ciddi birlikte o kızla ve kızın benim varlığımdan asla haberi bile yok. bu egomu zedeliyor ve biliyorum böyle hissetmem çok ezikçeBen sizin derdinizi pek anlamadım. Sizin bu kadının varlığından dün haberiniz olmamış, size hep anlatıyormuş. Bi ona bi size gidip gelip durmuş 1 yıldır, sizin için çok sorun olmadı , hatta kendi içinizde adamı onunla paylaşabildiniz, o kadınla ciddiye binince mi sıkıntı oldu? Adam sizi çatt engellediğine göre kadıncağızın haberi bile yok belli ki. Sorduysa da takıntılı ruh hastası eski sevgili diye tanıtmıştır bile çoktan. Adam kendine kullanışlı bir köle bulurken mesele yok da ilişki yapınca mı sorun oldu yani?
Yani sevdiğiniz adam sizin reddettiğiniz cinsel ilişkiyi yaşamak için başkasına gidiyor ve siz bunu kabul ediyorsunuz. Ay yok artık. Ahahahah. Kusura bakmayın güldüm. O kızın varlığınızdan haberi hiç olmadı, sizin her şeylerden haberiniz var ama size bişeyler özel olduğunuzu hissettirdi. Bu da ilginç mesela bak.bana o kızı ilk anlatırken kız umrumda değil sen hiçbir şey istemediğin için ben de onunla yaşamayı denedim diye yalan söyledi . manipüle etti resmen ben de sinir oluyorum kendime geçmişe bakınca. Aama şimdi düğünüme gelir misin falan diye dalga geçmiş iyice ciddi ciddi birlikte o kızla ve kızın benim varlığımdan asla haberi bile yok. bu egomu zedeliyor ve biliyorum böyle hissetmem çok ezikçe
cidden hiç böyle düşünmemiştim şu an aydınlandım resmenYani sevdiğiniz adam sizin reddettiğiniz cinsel ilişkiyi yaşamak için başkasına gidiyor ve siz bunu kabul ediyorsunuz. Ay yok artık. Ahahahah. Kusura bakmayın güldüm. O kızın varlığınızdan haberi hiç olmadı, sizin her şeylerden haberiniz var ama size bişeyler özel olduğunuzu hissettirdi. Bu da ilginç mesela bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?