Yeni sevgilisi ile çok mutlu...

şaşırtmayan ezik erkek davranışları bunlar.
bas kıçına tekmeyi, kediyi de sen al bunları da her yerden engelle.
ulan vermeyince epey dert oluyor içlerine demişti bir erkek arkadaş geçmişte, sahiden öyleymiş... kaba tabir için özür dilerim ama tam da bu cümleyi kurmuştu, seninki de o hesap. sen onunla birlikte olmadığın için içinde kalmışsın aslında, o yüzden böyle yapıyor. pislik!

Exten next olmaz. Adam boşluğunda seninle takılmış, bir yandan da diğeriyle görüşmüş. Ağlayacağına yat kalk dua et kurtulduğun için. Böyle karakter yoksunu adamdan sevgili olmazmış ki. Birlikte olsaydınız da ileride aldatma potansiyeli çok yüksek.
Gerçekten seven adam senin tercihlerine saygı duyar ve her zaman yanında olurdu, başkasına bakmazdı. Kedi için bile iletişim kurmayın artık. Tamamen hayatınızdan çıkarın. Toksik bir insan.
Size de şaşırdım. O kızı anlatırken, seni eleştirirken oturup dinledin mi onu?

Bir erkeğin çılgınca nispet yapması, hatta bir insanın bunu yapması inanılmaz utanç verici değil mi ya... Ne bileyim insan soğuyacağı yoksa da soğur böyle hareketlerden sonra. Ayy ezik ezik haller. Aşırı utandım okurken bile. Zaten geri dönecek, böyle tadını çıkara çıkara tekmeyi basarsın o zaman. Ne salak bir adammış, kaç yaşında bu insan ?

hayir tabii ki tepki gösterdim ama o kızı hiç önemsemediğini takmadığını beni sevdiğini söylemişti. Şidmi dediğiyse ben onu takmamama rağmen o beni seviyor ama sen sevmedin diyor. halbuki sevgiden anlayışı her koşulda peşinde köle olmakmış bunu anladım .

24 yasında . cidden bir de beni de salak zannedip niye instagramdan engelledin onu mu takip ettin diyince bi ara sinrlenip engellemişimdir nerden bileyim dedi. sonra da kızın hesabını kankasının takip ettiğini gördüm arkadaşlarıyla da bluuşturmuş tanıştırmış demek ki

Himmm çok güzel kız ve senin eski sevgiline kul köle oluyor memlekette erkek kalmamış herhalde... Ex sallıyor olmasın?

Önemsemesine gerek yok ki. Kızı öve öve bitirememiş. Bu mu önemsememiş hali? Adam egosunun okşanmasını istemiş resmen.

Siz neden adama kızıyorsunuz ki? Siz kendinize bir gram değer vermezken, elin adamı size neden değer versin? Size tam da sizin kendinize layık gördüğünüz gibi muamele etmiş. Siz üç yıldır birlikte olacaksınız, anladığım kadarı ile sizin için önemli olmasına ve aktif kullanmanıza rağmen sosyal medyasına tek kare sizinle ilişkisini belli edecek bir kare resim koymayacak, üstüne siz onunla yatmıyorsunuz diye sizden ayrılacak, başka kadınlarla flört edecek ve bunu size geniş geniş anlatıp birde kızın fiziği hakkında saçma sapan yorum yapacak ve siz de size yapılan şu muameleye rağmen üstüne bir de adamla sevgili gibi takılıp öpüşüp koklaşırsanız adamın size yaptığı muameleye pek de şaşırmamak lazım. Sizin kendinize saygınız yok ki adamın neden olsun? Ben arkadaşlara katılmıyorum ortada nispet falanda yok siz adamla ilişkinizde o kadar kendinize saygısızca davranmışsınız ki adam bunları da yutacağınızı ve yedek olarak köşede bekleyeceğinizi ve üstüne ayak işlerinizi yapacağınızı düşünmüş. Ancak diğer kız sizden daha dişli ve kendine güvenli olduğu için size onun varlığını anlatmaktan çekinmezken sizi ondan gizlemeye çalışmış sosyal medyadan engelleyerek. Sizin görmenizden çekinse kendi resim atmazdı zaten, engellenme nedeniniz tamamen o kız bana kalırsa.Aklınızı başınıza alın size pul kadar saygısı olmayan ve değer vermeyen adam için düştüğünüz duruma ağlayın; elin üç kuruşluk adamına ağlayacağınıza. Bir kadın olarak kendimi bukadar saygısız bir duruma neden düşürdüm diye üzülün. Hayatta kimse için bu kadar taviz verilmez üstelik ölüp bittiğiniz adam size ; sen bacaklarını açmadın bak ben açanı buldum diye nispet yapacak kadar karakter yoksunu. Bence siz o kıza dua edin ve böyle bir karakterisiz sizden kurtardığı için ve adamı hayatınızdan çıkarıp, fakirlere sadaka dağıtın. Daha sonrada hayatınızı şöyle herifler için heba etmekten vazgeçip , kendinizi sevmeyi ve saygı duymayı öğrenin.

Ben sizin derdinizi pek anlamadım. Sizin bu kadının varlığından dün haberiniz olmamış, size hep anlatıyormuş. Bi ona bi size gidip gelip durmuş 1 yıldır, sizin için çok sorun olmadı , hatta kendi içinizde adamı onunla paylaşabildiniz, o kadınla ciddiye binince mi sıkıntı oldu? Adam sizi çatt engellediğine göre kadıncağızın haberi bile yok belli ki. Sorduysa da takıntılı ruh hastası eski sevgili diye tanıtmıştır bile çoktan. Adam kendine kullanışlı bir köle bulurken mesele yok da ilişki yapınca mı sorun oldu yani?

Yüzsüz ya birde kediye bakar mısın demiş. Sizde de suç var ayrıldığınız adamla kedi içinde olsa görüşmeyin. Sanki çocuk vermişsiniz de ilgilenemiyor yardımcı oluyorsunuz. Kendinizi kullandırmayin. Ve şimdi bir yetime sadaka verip şükür kurtuldum bu pslikten deyin

bana o kızı ilk anlatırken kız umrumda değil sen hiçbir şey istemediğin için ben de onunla yaşamayı denedim diye yalan söyledi . manipüle etti resmen ben de sinir oluyorum kendime geçmişe bakınca. Aama şimdi düğünüme gelir misin falan diye dalga geçmiş iyice ciddi ciddi birlikte o kızla ve kızın benim varlığımdan asla haberi bile yok. bu egomu zedeliyor ve biliyorum böyle hissetmem çok ezikçe

Yani sevdiğiniz adam sizin reddettiğiniz cinsel ilişkiyi yaşamak için başkasına gidiyor ve siz bunu kabul ediyorsunuz. Ay yok artık. Ahahahah. Kusura bakmayın güldüm. O kızın varlığınızdan haberi hiç olmadı, sizin her şeylerden haberiniz var ama size bişeyler özel olduğunuzu hissettirdi. Bu da ilginç mesela bak.

cidden hiç böyle düşünmemiştim şu an aydınlandım resmen

bütün bu şeyleri fark ettiğimi ona yazasım var ama sülük gibi kendini haklı çıkarmak için bahaneler uydurup duracak biliyorum. Fark ettiğimi anlasın istiyorum ama neyse yazmıyacagım hiç snırım en dogru karar bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…