Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni Salon takımım sizce nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım hayırlı olsun, fuşya renk eminim süper olacaktır. haklısın koltukların biraz spor josephine daha klasik ama bence odayı nasıl istediğin hali perde ve aksesuarlarına kalmış. saha spor birşeyler için perde seçimin ona gore olsun yok ben ağır istiyorum klasik olsun dersen şöyle taşlı boncuklu filan.

ben tek tip odaları pek sevmediğim için fikirlerin bana çok hoş geldi. alıştığımızın dışında kendine has karakteri olan bir oda olacak bence:))

canım hayırlı olsun, fuşya renk eminim süper olacaktır. haklısın koltukların biraz spor josephine daha klasik ama bence odayı nasıl istediğin hali perde ve aksesuarlarına kalmış. saha spor birşeyler için perde seçimin ona gore olsun yok ben ağır istiyorum klasik olsun dersen şöyle taşlı boncuklu filan.

ben tek tip odaları pek sevmediğim için fikirlerin bana çok hoş geldi. alıştığımızın dışında kendine has karakteri olan bir oda olacak bence:))

Teşekkürler, beğenmene sevindim.Çünkü çevremden hadi josephine tamam da daha modern bir model mi olsaydı gibi yorumlar almıştım aklım karışmıştı, kötümü olacak diye.

Anladığın gibi sıradanlığı sevmiyorum herkesin evini aynı dekoratör döşemiş gibi.

Ama bu konular bana uzak ne neye yakışır nasıl olur gibi. O yüzden kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum.

koltuklarınız çok güzel duruyor bende salonuma yeni koltuk almak istiyorum nasıl memnun kaldınızmı kumaşı, sağlamlığı iyimi ider mobilya pek duyulmadık ama sitesinde ürünleri çok güzel duruyor ancak fiyat uygunluğu beni düşündürüyor sizin gibi kullananlardan yorum almak istedim

koltuklarınız çok güzel duruyor bende salonuma yeni koltuk almak istiyorum nasıl memnun kaldınızmı kumaşı, sağlamlığı iyimi ider mobilya pek duyulmadık ama sitesinde ürünleri çok güzel duruyor ancak fiyat uygunluğu beni düşündürüyor sizin gibi kullananlardan yorum almak istedim

Evet şimdilik memnunuz teslimde falan sorun yaşamadık söyledikleri gün teslim edildi.Şimdiye kadarda bir sorun yok.Açık renk olduğu için örtü kullanıyorum bir yeri leke olmuştu sildim çıktı.Henüz çok yeni ama tavsiye edebilirim.

güle güle kullanin cok güzel.. perde her renk olabilir.. ben krem ve baska bir renk daha tercih ederdim..#
aksesuar ve ciceklerle oda renklendirilirse süper olur...

Back
X