• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni saclarin cikmasi icin doğum kontrol hapi kullanlar var mi acil lutfeynnn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bonbonummm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
91
39
18
30
:KK1::KK1::KK1::KK1:saclarim cok kotu durumda kel kalmak uzereyim dogum kontrol hapi kullanarak saclari yeniden cikan var mi yada cevrenizden duyduysaniz bilgi verir misiniz. Bana öneren kisi şöyle taruf etti;toz halime getirip şampuan a karistir 2 gun beklet her yıkama da kullan dedi. Kullanıp gayda gören var mi yada cevresinde bu kuru kullanan arkadaşlar varmi bilgilerinizi bekliyorum ❤❤

Ben kullandım saçlarım uzadı baya işe yarıyor. Ama onun bi ölçüsü var boca etmeyin.

:KK1::KK1::KK1::KK1:saclarim cok kotu durumda kel kalmak uzereyim dogum kontrol hapi kullanarak saclari yeniden cikan var mi yada cevrenizden duyduysaniz bilgi verir misiniz. Bana öneren kisi şöyle taruf etti;toz halime getirip şampuan a karistir 2 gun beklet her yıkama da kullan dedi. Kullanıp gayda gören var mi yada cevresinde bu kuru kullanan arkadaşlar varmi bilgilerinizi bekliyorum ❤❤
kız bu doğum kontrol hapı da her şeye şifa bitkilere kullanıyorlar saça şimdi duydum daha neler çıkacak bakalım:işsiz:

Back