• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Saçlarımm Açık Karamelll :)

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Kızlar Yeni saçlarım nasıl olmuş ? Açık Karamel diye yaptırdım ama karamelden daha açık oldu sanırım :52::52:

Hiç kullanmamıştım sarı saç ilk tecrübe oldu :21::21:

$kk.jpg

Kızlar Yeni saçlarım nasıl olmuş ? Açık Karamel diye yaptırdım ama karamelden daha açık oldu sanırım :52::52:

Hiç kullanmamıştım sarı saç ilk tecrübe oldu :21::21:

Eki Görüntüle 710093

güzel olmuş. ben de böyle bi ton istiyorum .ama merak ettim saçında boya var mıydı yoksa kendi doğal renginin üzerine mi boyattın? açık kumrala da benziyo bu renk.

çook güzel olmuş :16: tenine yakışmış güle güle kullaan :34:

güzel olmuş. ben de böyle bi ton istiyorum .ama merak ettim saçında boya var mıydı yoksa kendi doğal renginin üzerine mi boyattın? açık kumrala da benziyo bu renk.

TEŞEKKÜR EDERİM :3:

Evet saçlarımda boya vardı cnm nerdeyse kumral bır renktı ama bu renge ulasmadan evvel saçlarımı açtı kuaförüm :21:

çok güzel bir renk yakışmış sana da :46:
ben de aynen bu tonlarda istiyorum saçlarımda hiç boya yok ve baya uzun tam olarak açık karamel mi oluyor bu renk?
ben de kuaförde yaptırıcam umarım tutar

Tutup tutmaması bu rengin saçının şuandaki rengine bağlı Canım :32::49: Ben açık karamel istedim ama şuandaki rengini bende anlayamadım :) sarı deyi pgeçiştiriyorum soranlara :1: :9:

bende çok beğendim çok yakısmış güle güle kullan cnm küllü sarıyla karamel karısmış gibi duruyo tatlı bi renk olmuşbende dün boyattım sapsarı oldum çok alışamadım ilk kez bu rengi kullanıcam 8.1küllü sarı üzerine sık platin balyaj yaptılar diplerimin daha koyu olmasını istiyodum olmadı:50:

bende çok beğendim çok yakısmış güle güle kullan cnm küllü sarıyla karamel karısmış gibi duruyo tatlı bi renk olmuşbende dün boyattım sapsarı oldum çok alışamadım ilk kez bu rengi kullanıcam 8.1küllü sarı üzerine sık platin balyaj yaptılar diplerimin daha koyu olmasını istiyodum olmadı:50:

Sende güle güle kullan cnm :40: Ne yaparlrsa yapsınlar açıcı ile açıldıgı için dipleri daha sırıtıyo tatlım çözüm yok :ssz:

Seninki röfle gibi olmus sanki cnm ya :26: Dimi ?

Benim saçta açıldı bıraz daha sankı 2 haftada dipleri bile çıktı siyah siyah ilk gün renginden farklı şimdi . :32::23:

Sende güle güle kullan cnm :40: Ne yaparlrsa yapsınlar açıcı ile açıldıgı için dipleri daha sırıtıyo tatlım çözüm yok :ssz:

Seninki röfle gibi olmus sanki cnm ya :26: Dimi ?

Benim saçta açıldı bıraz daha sankı 2 haftada dipleri bile çıktı siyah siyah ilk gün renginden farklı şimdi . :32::23:

peki şuanki renginden memnun değil misin?

renk çoook güzel. ama sanki biraz daha mı koyu olsa? çok açık olmuş sanki ten renginize göre...

Daha koyuydu ilk resımdekı gibi işte diyorum ya acıldı :23::23:

Dip boyasıyla bırlıkte yaptırrım bi cila :52::49:

Back