- 29 Nisan 2017
- 737
- 1.815
- 41
- Konu Sahibi Durubeyaz16
Arkadaşlar niyetim sadece benim yaşadıklarımı yaşayan ve her duş aldığında dökülen saçlarına ağlayan benim gibi bayanlara yardımcı olmak. Oncelikle resim de koyuyorum ki durumumu görün ve asla umutsuzluğa kapilmayin. Senelerdir saçlarım dökülüyordu ama belki günde 200 belki 300 tel. Banyo yapmak, saç taramak hatta saçıma dokunmak bile benim için isgence olmuştu. Doktor doktor gezdim kimi erkek tipi dedi kimi demir eksikligi dedi kimi vitamin eksikliği kimi de sadece stresten dedi. Bense ne yapacağımı bilemeden her söyleneni ciddiye aldım ve soylenen herseyi yaptim. Kan haplari, demir ve b12 iğneleri, ducray vichy aklınıza ne gelirse sampuanlar. Bakim ürünleri. Hem kozmetik hem bitkisel hem tıbbi. Sonunda caresiz kalıp kabullendim ve 6 ay öncesine kadar saclarim aşırı seyreklesti. Topladığımda tokalar kaydi gitti incecik bir kuyruk kaldi. Ön bölge açıldı. Ve en sonunda hicbir doktorun yapmadigi testi biri yapti ve d vitaminime bakti. Cok düşüktü. Ilac kullandım. Yeni saclar çıktığını gördüm bi kaç ay sonra. Ve evet simdi resimdeki gibi oraya buraya yatistirmaya çalıştığım bi sürü saçim var. Saçımı araladigim her yerden fışkırıyorlar. D vit ile beraber sığır iligi kürü uyguladim o da cok fark etti. Sizinle paylasmak istedim. Çünkü kimse bana d vitamini eksikligi sac dökülmesi yapar test yapalim demedi. Siz de bir baktırın bisey kaybetmezsiniz derim ben.