Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YENİ SAÇLARIM ÇIKIYOR KARANFİL KÜRÜ UYGULUYORUM ACABA ÇIKAN SACLAR SEYRELMAYİ KAPATMAYA YETERLİ Mİ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ndnsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
3
1
41
Arkadaşlar bu sitede okudugum karanfil kürünü uygulamaya başlayalı ortalama iki ay oldu ön tepe kısmımda fark edilir derecede seyrelme vardı ve şimdi birsürü yeni yeni saç cıkıyor. Yalnız beni düşündüren bu kürü yapmasaydımda saçlarım çıkacakmıydı yada cıkan saclar tamamen karanfilden mi kaynaklanıyor? Lütfen bu kürü yada başka yöntemler deneyipte aynı şekilde saçları çıkan arkadaşlar yazsın. Ne derece saç çıktı seyrelme kapandı mı? fotograf paylaşmayı düşündüm ama çok anlaşılmıyor fotografla ama en azından tepe seyrekliginin kapanmasını gözlemleyebiliriz diye düşünüyorum. Onbeşgünde bir çekmek yeterli olur sanırım...Bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar özellikle ön kısımları seyrekleşen arkadaşlar neler kullandı nelerden sonuç aldı yazarlarsa çok sevinirim. cünkü benim doktora gitme imkanım yok...Erkek tipi saç dökülmesi diye tahmin ediyorum...

canım kürünü yazarmısın aynı şekilde benimde tepe bölgem seyrek ne yaptıysam olmuyo

Yaaa kizlar benim de tepem cok acildi..ben daha once duzenli sarimsak yagi surmustum cikti yeni saclar....hem de cok cikti...sora dokulmehe basladi yine..ayni seyi yapayim dedim. 4 aydir yapiorum yeni sac hic cikmadi..neden bilmiyorum..ama artik biktim onlarla ugrasmaktan...

Ben de karanfil kurunu yapıyorum bir buçuk aydır hamdolsun çok iyi geldi saçlarıma ince telli saçları gür gösteriyor. Benim de açıklığın var tepemde ufaktan iyileşiyor gibi ama tam kapanmadi. Ama saç dokulmemi yüzde seksen azalttı. :) Kullanin kullandırin velhasıl...

Saç dökülmen neden oluyor hormonal mı polikistik over mı var ? Ben karanfili uyguladım hiç bi faydasını görmedim ama şimdi sığır iliği uyguluyorum inşallah faydası olur sabırlı olup düzenli kullancam gerçekten artık saçlarım çıksın tepem açıldı

Benim dhea so4 hormonum yüksek pcos yok bende. Yani hormonel oldugunu düşünüyorum. Ama cildiye Dr u erkek tipi dedi Saclarimyirmi yaşından sonra zamanla inceldi ve son bir yılda arka tepede açılma oldu
Son bir ayda evde Sarımsak zeytinyağı ve sabah akşam olmak üzere karanfil yapıyorum. En azından saçlarım toplanırken derim yanlardan ve tepeden gorunmuyor. Yani genel bir hacim kattı. Ama inşallah açık yer de kapanir. Sigir iliğine bu hata ben de basliycam. Çok Karman corman olmadan bakımlar deneyin ve içerden tedaviye bakın Allah'ın izniyle şifa buluyor. Ben zamanında çok aglamistim saçlarım için en iyisi moreli düşürmemek....

Canim insallai faydasını görürsün insanın morelini çok bozuyor saçların açılması. Dökülmesi azalmasından daha zor.. hormonel vs olsa da kadınlarda dökülmeyi vitaminler etkiliyor endokrinoloji ye gidip baktır çinko B12 falan. Yeşil çay iç ve kabak çekirdeği ye bunlara saca faydalı.

Ben bir sene herşeyi deniycem. Olmadı minoksil ya da saç ektirme veya biofibre gibi uygulamalara bakicam. İnşallah bunlara mecbur kalmayiz..

Ben bir sene herşeyi deniycem. Olmadı minoksil ya da saç ektirme veya biofibre gibi uygulamalara bakicam. İnşallah bunlara mecbur kalmayiz..
Bütün bakımları aynı anda deneme zararı olabilir sıra sıra yap bence. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bizim halimizi birbirimizden başka kimse anlamaz Allah yardımcımız olsun. Bende de polikistik over vardı yıllardır onu yendim çok şükür şuan bütün hormonlarım normal ama bu süre zarfında saçlarımı kaybettim şimdi nasıl çıkarabilirim diye düşünüyorum. Sıgır iliğinin faydalı oldugunu saç çıkardıgını çok duydum ama herkesinde saç dökülme sebebi aynı değil. Yıpranmış saçını yakmış veya stresten mevsimsel dökülen saçlar çıkabiliyor ama bizim gibi hormonal dökülen saçların çıkabilmesi soru işareti Allah yardımcımız olsun inşallah bir çözüm buluruz.

Ben sığır iliğine başlayalı bir ay oldu şimdilik gözlemlediğim kadarıyla dökülmesi azaldı bakalım düzenli sabırla 6 ay belkide 1 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum inşallah faydası olur. Endokrinolojiye gittim herşey normal dediler Dermatolağada gittim demir eksikliği var dediler üç aydır demir ilacı içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…