- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi cileklipuding
-
saçlara çok çözüm var peki ya kirpiklerimize ne sürcez ? benim kirpiklerim çok dökülüyor ve hep aynı yerden dökülüyor. hint yağı iyi geliyormuş öyle duydum acaba çörekotuyla hint yağını karıştırıp sürsem kirpik diplerime bilemedim konu sahibi arkadaş kirpiklerede iyi geliyor mu canımm
Bitkisel yağlardan kimseye fazla yaradığını görmedim belki bana yaramadığı için , Genelde erkekler bu rounla çok can çekişiyor o yüzden Minoxcil%2 kadınlar için en iyisi gibi saçları tekrar kazanmak için bu sitede gördüm xxxxxxxxx
saç diplerine uyguluyoruz. saçının nemlenmesini ve yumuşamasını istiyorsan badem yağı çok iyi sonuç veriyor
yok canım, yanlış yapmıyorsun, bu şekilde de kullanılabilir.canım saça kullanmak bir zarar verir mi? Ben hem diplere hem de saçıma sürüyorum saçımı baya da yumuşatıyor yanlış mı yapıyorum?
yok canım, yanlış yapmıyorsun, bu şekilde de kullanılabilir.
arındırılması biraz zor sanırım diğer yağlara oranla saçımı yıkadım ama yağlı duruyor.
üst üste sampuanlamakta istemedim.
saçların yağlıysa ısırgan suyu iyi gelebilir :130:, bana yaramamıştı, benim saçlar yine dökülmeye başladı, tekrar çörek otu yağına dönüş yapıyorum :18:.Tutankomon yağların saç gözeneklerini tıkama ve saçlara nefes aldırmama gibi sonuçları olabilir dikkatt !!!daha fazla dökebilir yaşadım birebir... ben ısırgan suyu kullanmayı düşünüyorum bu aralar..
arındırılması biraz zor sanırım diğer yağlara oranla saçımı yıkadım ama yağlı duruyor.
üst üste sampuanlamakta istemedim.
saçların yağlıysa ısırgan suyu iyi gelebilir :130:, bana yaramamıştı, benim saçlar yine dökülmeye başladı, tekrar çörek otu yağına dönüş yapıyorum :18:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?