Çörekotu yağı kullanmadım ama en kısa zamanda kulanacağım.
Yağ bakımı saçlarımi döküyor diyenlere tavsiyem saçlarınıza yağı vıcık vıcık sürmeyin, ben de öyle yapardım eskiden çok dökerdi. 1 tatlı*kaşıği kadar yağa parmak uçlarınızı batırıp sadece saç diplerine masaj yapın. Bu miktar yeter de artar bile. Hem saç kökleriniz de tıkanmaz.
Benim kullandığım yağ özleri var biri nane, diğeri de hint defnesi yağı. Yağ özleri direkt saça sürülmüyor, ana bir yağın ( badem, zeytinyağı) içine 4-5 damla halinde damlatılıp kullanılıyor. Çünkü çok güçlüler. Bu yağlardan çok memnunum çünkü mentollü serin bir etki bırakıyor. Bir de ben organik şampuan alıyorum, zararlı maddeler içermeyen. Bu şampuanın içine 10 damla kadar yağ özü damlatıp kullanıyorum çok yararı*oluyor. Her kullanımda şampuanı çalkalamak gerekiyor yalnız.[/QUO
bende şimdilik bademyağı aldım sadece onun yanında zeytinyağıyla karştrıp sürmeyi düşünüyorum .. okadar çok yağ varki hangisini sürceğimi şaşırmş duurumdayım kızlar:bbo: çam terebenti iyi diyorlar,çörek otu yağı iyi diyorlar,yılan yağı vs.. napmalı arkadaşlar lütfen yardım :2: