Saç Kesim Şekilleri Yeni saçım!!!(resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba
Doğumdan sonra iyice dökülen saçlarımı ani bir kararla gidip kestirdim..Çok hoşuma gitti yeni kesimim..Birde siz bakın bakalımopuyorumnanaktan

hoş olmuş, doğumdan sonra günde ortalama kaç tel saçınız dökülüyor?

saçınız çok güzel olmuş zemuszemussizde çok güzelsiniz maşallahama birşey sorucam alttaki oğlunuzla olan resminizdeki saç modeliyle aynı sanki banamı öyle geldi acba:uhm:saç renginizde çok ğüzel ve sizede çok yakışmış güle güle kulopuyorumnanaktanlanın

çok güzel olmuş güle güle kullan

çok güzel olmuş benim saç modelimden güle güle kullan öpüldün

hoş olmuş, doğumdan sonra günde ortalama kaç tel saçınız dökülüyor?

valla hiç saymadım ama kocaman bir top saç oluyor elimde..çok çok fazla..

teesüf ederim teyzesi o alya derinlmaz:
saçım oldukça uzundu gömleğimin arka tarafında bi tutamı gözükür sanırım
..

çok güzel olmuş canım güle güle kullan şans getirsin, ama neden yüzünü karaladın:) imzanda bebişinle senin güzel yüzünü çok net görüyoruz.
mutlulukla kal............

çok yakışmış cnm keşke yüzünü kapamasaydın

çok güzel olmuş canım güle güle kullan şans getirsin, ama neden yüzünü karaladın:) imzanda bebişinle senin güzel yüzünü çok net görüyoruz.
mutlulukla kal............

evet ama imzamı her an kaldırabilirim bu sorun olmaz ancak fotoğrafımı kaldırdığımda site kurallarına aykırı..
ben öyle istedim yani..

çok güzel olmuş güle güle kullan. bende imzandan saçını küt sanıyordum hatta ne kadar yakışmış diyordum :))

teesüf ederim teyzesi o alya derinlmaz:
saçım oldukça uzundu gömleğimin arka tarafında bi tutamı gözükür sanırım
..[/QUOTE]

çok güzel olmuş güle güle kullan. bende imzandan saçını küt sanıyordum hatta ne kadar yakışmış diyordum :))

ya kusura bakman alışkanlıktan heralde benim oğlum küçükya onuda erkek zanettim gözüm alışmış çok özür diliyorum ayla derin opuyorumnanaktan imzandaki resime dikkatli bakınca uzun olduğunu gördüm ama arkadaşlarda küt zannediyormuş benim gibi-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…