Saç Kesim Şekilleri yeni saç şeklim :((((((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benm saçım olması gerekenden daha kısa oldu haklısın canım saçım uzun zaman fare kuyruğu gibi bişeydi zaten ince telli daha da az görünüyordu
teşşekkr edermcanım

benimde öyleydi fotolar çıkıomu bilmiorum ama oradaki saçlarım bile kısaydı en son haline göre şimdi kısacık ama mutluyum

şimdi ki halim en sağda ki resim....

nasıl ?

sen şimdi anlayamıyorsun kötü gibi geliyordur ama alışınca çok sevecek,beğeneceksin

hoşşş koyu saç çok yakışmış size maşallah:) burnunda çok güzel olmuş cidden

ayy inşşş tek isteğim bu şu an:)

siyaha yeni boyadım teşekkür ederim burnumda ne var yahu

seninde en az bu kadar,hatta bundan da çok çok daha güzel duruyor inan bana

Geçen ben de böyle kasap bir kuaförde kestirdim saçlarımı. belimdeki saçları omzuma kadar kesti nefret ediyorum kuaförlerden yaa

konu sahibi arkadaşım saçının modeli çok güzel olmuş bence seversin zamanla..

ben de gıcık oluyorum kuaförlere şu an acil saçımın kesilmesi lazım çok kırık oldu uçları ama yeminlen korkumdan gitmiyorum 2 parmak dicem 1 karış kesicekler diye

ne istiolar saçlarımızdan ya kafalarına göre giriolar makasla kıskanıolar mı ne

aynen yemin ederim ya ben de korkumdan bayadır kestirmiyordum. kestirmez olaydım :)

bence cok güzel olmuşş rengide çok hoş biraz kullan saç bu uzar sonuçta bakım yağıyla falan. ama kullan derim kötü değil.

anlamadım kötü mü bu?
ben bayıldım çok modern durmuş!
cesaretim olsa ben de şu küt önleri uzun olan victoria beckham modeli kestiricem
bence bu modeller çok seksi oluyor,
ne zaman saçımın ucundan kestirmeye gitsem sevgilimi kandırırım kısa kestircem nası kestiriyim diye hep victoria tarzı fln der
beğeniyor anlaşılan asimetrik kesimler hoş duruyor bence, eskidendi o dümdüz saçlar artık modern bi hava geldi saçlara bence hiç üzülme
tam tersi güvenli dur kendine ki, böyle saçları herkes taşıyamaz herkes sana imrensin.

ya çok güzel olmuş saçın neyine üzülüyosun :))) ayrıca rengiyle saç modelin harika gitmiş, yüzün de hafif oval sanırım.. bu saç modelleri o yüze çok güzel gidiyor. çok yakışmış cnm güle güle kullan

Bencede çok modern ve hoş olmuş gerçi şimdi toparlanmış şeklini almış biraz uzamıştır bile ama hoş olmuş hiç üzülme

yüz şeklim yuvarlak canım. teşşekkür ederm ama bu şekil bozuldu sayılır uzadı Allahtan mavi siyaha boyamadı düşünüorum bayramdan önce gider yakışır inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…