• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri yeni saç şeklim :((((((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bettyboop07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
151
2
68
İzmir
.......................

Eklentiler

• $adsız.jpg
    $adsız.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 334
Son düzenleme:
Asimetrik saç kesimlerini çok beğenirim ve çokta kullandım.Bence kesimi güzel böyle bir model uzunda olmazdı zaten.Rengi de çok hoş saçının açıkçası ben beğendim.Kısa diye neden üzülüyorsun ki Kontesin sinameki kürü ile uzatırsın çabucak :) güle güle kullan canım...

sonra bide çok yakıştı demiştir. iltifatlar havada falan:37: kaş aldırırsın ince alırlar saç kestirirsin kısacık yaparlar ..:14: sinemaki kürü yapıyodu sanırım arkadaşlar uzatmak için..:26: uzun saçı bende çok severim ama çok kısa olmamış yüz şekline yakışmış gibi gözüküyo burdan:21:

gayet güzel duruyor ama saçın sanırım ince telli sürekli yıkayıp uzatıcan artık...geçen sene benimde başıma geldi bu kaza ama şimdi yine saçım belimde...bişey olmaz bence hiç kafana takma..uzar nasıl olsa...

canım ya bilirim o duyguyu nasıl pişman olmuşsundur gitmeseydim o kuaföre die bnde 2-3 hafta önce aynı şeyi yaşadım ama bnce çok modern olmuş .kötü değilki üzülme rengi de çok güzel
hem yazın saçlar daha çabuk uzarmış e bide kırıklarından arındı uzar takma kafana:69:

canım kısa bi saç istemiyorsan üzülmüşsündür mutlaka ama sakın moralini bozma çünkü ben modeline bayıldım gerçekten çok aşırı hoş :31:

Asimetrik saç kesimlerini çok beğenirim ve çokta kullandım.Bence kesimi güzel böyle bir model uzunda olmazdı zaten.Rengi de çok hoş saçının açıkçası ben beğendim.Kısa diye neden üzülüyorsun ki Kontesin sinameki kürü ile uzatırsın çabucak :) güle güle kullan canım...

asimetrk kesmler cidden hoş ama benm saçım baya kısaldı:( erkek ensesi gibi ensem çıldırcam:D bal köpüğüydü galiba saç rengim tam bilmiorum:) kesn deniycem onu teşekkr ederm canım:)

sonra bide çok yakıştı demiştir. iltifatlar havada falan:37: kaş aldırırsın ince alırlar saç kestirirsin kısacık yaparlar ..:14: sinemaki kürü yapıyodu sanırım arkadaşlar uzatmak için..:26: uzun saçı bende çok severim ama çok kısa olmamış yüz şekline yakışmış gibi gözüküyo burdan:21:

ayy aynen :D yıllardır gittiğim bir yer ne yapacağımı şaşırdım o an. ben de uzun saçı çok seviyorum ama saçlarım çok cansızlaştı iğrenç bişe olmuştu mecbur kaldım kestirmeye yani :(

canım ya bilirim o duyguyu nasıl pişman olmuşsundur gitmeseydim o kuaföre die bnde 2-3 hafta önce aynı şeyi yaşadım ama bnce çok modern olmuş .kötü değilki üzülme rengi de çok güzel
hem yazın saçlar daha çabuk uzarmış e bide kırıklarından arındı uzar takma kafana:69:

acayip pişman oldum:( bi tane mi saçı istenildiği gibi kesen kuaför yok ya:D sık yıkandığı için galiba yazın daha hızlı uzuyor

acayip pişman oldum:( bi tane mi saçı istenildiği gibi kesen kuaför yok ya:D sık yıkandığı için galiba yazın daha hızlı uzuyor

yok canım çok sık yıkamak hatta aksine yağ dengesini bozarmıs saçın.yazın sıcak havadan dolayı uzarmış die okumustum bi yerde .bnde çok üzülüorum upuzun belime kadar gürdü saçlarım şimdi iğrenç:(((

saçımı kestirdm dün ve aptal kuaför kısacık kesti off off:((

Eki Görüntüle 212301

nasıl uzuycak bu saç?:(

saçın ince telli sanırım...

bence gayet hoş ve modern olmuş

benimde saçım belime kadardı eylülde bir anlık kararla victoria modeli kısacık kestirdim.

biraz içim acıdı gibi başta ama hem çoook güzel oldu hemde acayip alıştım

şimdi sürekli böyle kestiriyorum.zaten ince telliler için en iyisi kısa kestirmek

dediğim gibi bence gayet güzel olmuş

kesim kötü duruyor,üzüldüm çok geç uzar ama zaman herşeyin ilacı :40:

inş 3 ayda toplarlar kendini :)

gayet güzel duruyor ama saçın sanırım ince telli sürekli yıkayıp uzatıcan artık...geçen sene benimde başıma geldi bu kaza ama şimdi yine saçım belimde...bişey olmaz bence hiç kafana takma..uzar nasıl olsa...

evet ince telli :43:
ayy ne güzel bu uzamış saçın:nazar: sonunda ölüm yok nasıl oolsa saçımı toplıuyorum görmüyorum:D

canım kısa bi saç istemiyorsan üzülmüşsündür mutlaka ama sakın moralini bozma çünkü ben modeline bayıldım gerçekten çok aşırı hoş :31:

hep upuzun saçlarım olsun istemiştim bu uğurda kaynak yaptırdım 5 aydan fazla kullanamadım iğrenç bişe saçım mahvaldu ondan sonra toparlamayadı kendini cansızlaştı iice inceldi iğrenç bişe oldu mecbr kestirdm :/

gayet güzel.. saçın ince telli ise uzun olduğunda hiç hoş durmuyor kedi kuyruğu gibi.. Bu modeli seversin sende şimdi yeni olduğu için böyle geliyordur

saçın ince telli sanırım...

bence gayet hoş ve modern olmuş

benimde saçım belime kadardı eylülde bir anlık kararla victoria modeli kısacık kestirdim.

biraz içim acıdı gibi başta ama hem çoook güzel oldu hemde acayip alıştım

şimdi sürekli böyle kestiriyorum.zaten ince telliler için en iyisi kısa kestirmek

dediğim gibi bence gayet güzel olmuş

benm saçım olması gerekenden daha kısa oldu :43: haklısın canım saçım uzun zaman fare kuyruğu gibi bişeydi zaten ince telli daha da az görünüyordu :52:
teşşekkr edermcanım :69:

Back