- Konu Sahibi bettyboop07
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asimetrik saç kesimlerini çok beğenirim ve çokta kullandım.Bence kesimi güzel böyle bir model uzunda olmazdı zaten.Rengi de çok hoş saçının açıkçası ben beğendim.Kısa diye neden üzülüyorsun ki Kontesin sinameki kürü ile uzatırsın çabucak :) güle güle kullan canım...
sonra bide çok yakıştı demiştir. iltifatlar havada falan kaş aldırırsın ince alırlar saç kestirirsin kısacık yaparlar .. sinemaki kürü yapıyodu sanırım arkadaşlar uzatmak için..:26: uzun saçı bende çok severim ama çok kısa olmamış yüz şekline yakışmış gibi gözüküyo burdan
cnm hiç üzülme kökü sende değil mi?? bakımlarla uzar.. omzunu geçsin zaten gerisi kolay gelir. takma bence
canım ya bilirim o duyguyu nasıl pişman olmuşsundur gitmeseydim o kuaföre die bnde 2-3 hafta önce aynı şeyi yaşadım ama bnce çok modern olmuş .kötü değilki üzülme rengi de çok güzel
hem yazın saçlar daha çabuk uzarmış e bide kırıklarından arındı uzar takma kafana
acayip pişman oldum bi tane mi saçı istenildiği gibi kesen kuaför yok ya sık yıkandığı için galiba yazın daha hızlı uzuyor
saçımı kestirdm dün ve aptal kuaför kısacık kesti off off(
Eki Görüntüle 212301
nasıl uzuycak bu saç?
kesim kötü duruyor,üzüldüm çok geç uzar ama zaman herşeyin ilacı
gayet güzel duruyor ama saçın sanırım ince telli sürekli yıkayıp uzatıcan artık...geçen sene benimde başıma geldi bu kaza ama şimdi yine saçım belimde...bişey olmaz bence hiç kafana takma..uzar nasıl olsa...
canım kısa bi saç istemiyorsan üzülmüşsündür mutlaka ama sakın moralini bozma çünkü ben modeline bayıldım gerçekten çok aşırı hoş
gayet güzel.. saçın ince telli ise uzun olduğunda hiç hoş durmuyor kedi kuyruğu gibi.. Bu modeli seversin sende şimdi yeni olduğu için böyle geliyordur
saçın ince telli sanırım...
bence gayet hoş ve modern olmuş
benimde saçım belime kadardı eylülde bir anlık kararla victoria modeli kısacık kestirdim.
biraz içim acıdı gibi başta ama hem çoook güzel oldu hemde acayip alıştım
şimdi sürekli böyle kestiriyorum.zaten ince telliler için en iyisi kısa kestirmek
dediğim gibi bence gayet güzel olmuş