onlarıda boyatabilirsin farklı bi islemle boyuyorlar.bende sacımı boyatmadan önce siparis verdim renk karısıklıgı oldu ama boyatmak istedigim renk geldi elime tabi biraz ton farkı var ama abes durmuyor :)
cok mutlu ettiniz gülümsettiniz beni tesekkürler :) bu arada daha önce saclarım hep siyahtı.arkadasım saclarımı acarken acıcının icine bildigimiz sampuan koydu sacın yıpranmasına engel oluyor dedi.cok ilginc geldi bana belki biliyorsunuzdur sizlerde ama evde koyu renkten böyle bi renge dönmek isteyen olursa mutlaka denesin.sacım hic yıpranmadı en cokta bu mutlu etti beni :)
saç kremi yada badem yağı koyanları duydum ama şampuan baya iyi fikirmiş teşekkürler tekrar güle güle kullanın ve artık bence siyah yapmayın valla süper gözüküyorsunuz maşallah çokta güzelsin zaten ama çokkkkkkk yakışmış çok değişmiş havan
saç kremi yada badem yağı koyanları duydum ama şampuan baya iyi fikirmiş teşekkürler tekrar güle güle kullanın ve artık bence siyah yapmayın valla süper gözüküyorsunuz maşallah çokta güzelsin zaten ama çokkkkkkk yakışmış çok değişmiş havan
banada cok ilginc gelmisti paylasmak istedim yardımcı olacaksa ne mutlu bana:) cok mutlu ettin beni abes durmadıgına tekrar emin oldum cok cok tesekkür ediyorummm uzun süre böyle kalıcam sanırımm
Burada boya yok sanırım,sacımda bikac tel beyaz cıktı birini kökünden kopardıgım ici o yüzden boyuyordum.Ya kolestonun siyahını ya da palette siyah inci alırdım tavsiye ederim sanada :)