Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengim.

çıt çıt için saçımı siyaha boyatmak istedim bir ara bende. başka rengi uyduramamaktan korkuyorum çünkü

onlarıda boyatabilirsin farklı bi islemle boyuyorlar.bende sacımı boyatmadan önce siparis verdim renk karısıklıgı oldu ama boyatmak istedigim renk geldi elime tabi biraz ton farkı var ama abes durmuyor :)

şu bakımları yaparken en azından dinlensin garibanlar. sonra düşünürüm. o turp yumurta kokusu beni benden alıo zaten

daha ikinci kürüm tatlım ama ilk yaptığımdada farketti çok güzel bi parlaklık veriyor kolay taranıyor. bakalım inşallah yarar:)

saç kremi yada badem yağı koyanları duydum ama şampuan baya iyi fikirmiş teşekkürler tekrar güle güle kullanın ve artık bence siyah yapmayın valla süper gözüküyorsunuz maşallah çokta güzelsin zaten ama çokkkkkkk yakışmış çok değişmiş havan

Siyah saç rengi boyamı yoksa kendi saç rengin mi ? Boya ise hangi marka olduğunu yazarsan sevinirim Siyah boyamaya karar verdiğimde yaparım

banada cok ilginc gelmisti paylasmak istedim yardımcı olacaksa ne mutlu bana:) cok mutlu ettin beni abes durmadıgına tekrar emin oldum cok cok tesekkür ediyorummm uzun süre böyle kalıcam sanırımm

Siyah saç rengi boyamı yoksa kendi saç rengin mi ? Boya ise hangi marka olduğunu yazarsan sevinirim Siyah boyamaya karar verdiğimde yaparım

Burada boya yok sanırım,sacımda bikac tel beyaz cıktı birini kökünden kopardıgım ici o yüzden boyuyordum.Ya kolestonun siyahını ya da palette siyah inci alırdım tavsiye ederim sanada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…