Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengim.

Bende bir ara siyah yapmak istiyordum siyahtan başka renge zor geçiliyor açıcıda yıpratıyor demişlerdi bende vazgeçmiştim doğal açıcımı kullandı acaba

Son düzenleme:
Ben de siyah saçlarımı açtırdim dün ve ashlee simpsonun saç renginden yaptırdım. Bütün lastikleşmiş saçlarımı temizlettim isteyerek ve bilerek zaten çok uzun değildi. Hiç yıpratmadı muhteşekm bir kuaför İzmir'de ve öyle . O kadar işlem görmüştü saçlarım mahvetmiştim ama çok güzel ve hasarsız açıldı. Ve renk harika oldu bakır ve koyu sarı dore yansımalar var. Artık neler karıştırdıysa akmadı bile. Ve bugün sinemekili kürür uyguladım öyle yumuşak ve sağlıklı oldu ki şok oldum ya. Ben bunları yazdım çünkü siyah zor bir renk size yakışmış ama bakırın cazibesi bir başka. Siyah saç çok zor bukle ve tost gibi şeyleri gösteriyor oysa açık renk saç her şeyi gözler önüne seriyor bence. Ben çok beğendim bakır renginizi öyle kalsın. Valla ben çok memnun kaldım. birden basit görüntü kayboldu yüzümümde

Bende beğendim canım, yakışmış sana :)
En azından içinde ve aklında kalmamış oldu, hevesini aldıktan sonra istersen siyaha dönersin tekrar.

bence yeni saçınızın tonu yüzünüze pek gitmemiş , gözlerinizin ve kaşlarınızın koyu olmasından dolayı belki bana öyle gelmiş olabilirrr ama siyah daha yakışıyormuş size neyseki istediğiniz zaaman eski saç renginize geri dönebilmeniz kolay:26:

Bende bir ara siyah yapmak istiyordum siyahtan başka renge zor geçiliyor açıcıda yıpratıyor demişlerdi bende vazgeçmiştim doğal açıcımı kullandı acaba

daha önce acılma islemi görmemisti saclarım degistirmeye karar verince arastırdım sonra arkadasım malzemeleri getireyim evde boyayalım dedi.bende sagdan soldan duyduklarımla krem acıcı oluyormus saclarımın yıpranmasını istemiyorum dedim.o kuaförlerin sizin kendinizi iyi hissetmeniz icin söyledigi birsey dedi.acıcıyı sampuanla karıstırdı bak bu önleyecek sacına zarar vermesini dedi ve gercekten de öyle oldu.siyahtan dönmek gercekten zor ufacık bi yıpranma olmadı yani :) sende vazgecme icinde kalmasın :)

cok sevindim senin adına :) bende saclarımın yıpranmasından cok korkmustum iyi bi kuaför bulmak gercekten zor..bakır renge gelince ben cidden yüzümü daha güzel gösterdigini düsündüm.seninde dedigin gibi basit görüntü yokoluveriyor :) ayrıca sinameki kürünün tarifinide istiyorum

Bence yakışmış tabiki yinede favorim siyah ama bu renkte güzel olmuş biraz kullanıp sıkılınca yine siyaha dönersin.

Bende beğendim canım, yakışmış sana :)
En azından içinde ve aklında kalmamış oldu, hevesini aldıktan sonra istersen siyaha dönersin tekrar.

canım benimm cok sagol yüzüme kahve tonları gidecek olsa bile bakır hep icimde kalacaktı iyikide boyatmısım

yüz hatların çok güzel, hafif su dalgalı ve fönle çok daha hoş olur. çok tatlısın bende içimde kalma sevdası yüzünden kızıl yaptm şimdi bakırımsı

anladım herkesin görüsü farklı tabii tesekkür ederim :) bencede renkli gözlü bi bayanda daha cici durur ama ben yadırgamadım kendimi.

yüz hatların çok güzel, hafif su dalgalı ve fönle çok daha hoş olur. çok tatlısın bende içimde kalma sevdası yüzünden kızıl yaptm şimdi bakırımsı

Canım cok cokk tesekkür ederim.inanır mısın hepsini denedimm dalgalı cokta hosuma gitti ama fotograf yok suan.her sekli verip albüm yapıcam kafama koydum memnun kalmamıs gibi konustun umarım zarar görmemistir sacların..

hayır ilk zamanlar baya bi hevesim vardı zaten daha öncesinde sarışındım canım. çok yıprandı haliyle saçlarım kırık doluydu, koyultmak istediğim için kızıl yaptım üstüne başka bir boya yaptm kahveli kızıl oldu şuaan güzel rengi ama aktı turunculuk var. kestirdim saçlarımı, uzatmak için turplu su yapıyorum hatta şuanda kafamda yazın kumral olmak istiyorum ama evet! ben bi ikizler burcuyum kararsızlıklarımdanda anlaşıldığı gibi

Son düzenleme:

kararsız degilde degisken daha cok uyuyor sanırım :) umarım turplu su ise yarar,bende cıtcıt kullanıyorum ne kadar uzasada muhakkak yıpranıyor kestiriyorum tekrar.böyle daha iyi uzun&kısa diledigin gibi kullanabiliyorsun :) kumral bu senenin hit rengi zaten,daha acık ısıltılı tutamlarlada güzel olur eminim :)

çıt çıt için saçımı siyaha boyatmak istedim bir ara bende. başka rengi uyduramamaktan korkuyorum çünkü

saç rengin yakışmış ama bi ton daha koyusu nasıl dururdu die düşündüm ama siyahda acayip güzel duruyormuş sende...güzelsin zaten güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…