uzun zamandır böle bir renk istiyordum ve bi türlü olmamıstu sonunda evde kendim alıp boyamaya karar verdim tam renk olmasada buda hosuma gitti ve sizlerinde yorumunu almak istedim kızlar nasıl olmusss sacımın hali...:))) dışarıda felan cok canlı duruyor:))
teskkur ederim beğendiğinize sevindim altta akmış bakır dore karısımı vardı acıktı baya boyamın markası acme color bakır kımızı 131 bitkisel boya ve sacımı cok güzel yaptı sertlesmedi yumusacık oldu.
ben de uzun zamandır tarçın bakıra boyuyorum saçlarımı.değişik bir boya kullanmaya karar verdim , bu acme color u ilk defa senden duyup nette bakır rengini araştırdım.hoş ve canlı gözüküyor.senin saçını da beğendim.bu boyayı nerede bulabiliriz acaba ist.da?
canım bende bu renk yaptım saçları çok güzül olmuş palette tarçık rengi bu çok güzel açık tenli bayanlara çok yakışıyo hürrem rengide diebiliriz sanıyorum ...
ben de uzun zamandır tarçın bakıra boyuyorum saçlarımı.değişik bir boya kullanmaya karar verdim , bu acme color u ilk defa senden duyup nette bakır rengini araştırdım.hoş ve canlı gözüküyor.senin saçını da beğendim.bu boyayı nerede bulabiliriz acaba ist.da?