Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hoşuma gitti bu renk çok güzel tutmuş tek şart makyajsız kullanma burdada makyajsız ondan yüzün soluk duruyor makyajla daha güzel olucağına eminim güle güle kullan cnm
Renge bayıldım o kadar da soldurmamış bence ; malum yaz aylarındayız bronzlaşma ihtimalini katarsak hoş olmuş .
Bir şey sormak istiyorum da saçımı hiç boyatmadım saçımın rengi denizde açıldı demişsiniz ya nasıl açılıyor yani boya mı akıyor yoksa mevcut boyanın tonajı mı açılıyor ? :26:
Beğendim sevinmene canım. Aynen öyle dediğin gibi yapıcam. Çıt çıtlarım bakır tonlarıydı ama saçlarım kısa olduğu için kullanamıyorum. Ben de biraz uzayana kadar değiştiriyim dedim. Yaz sonu tekrar dönücem bakıra. Biraz bronzlaştım da ondan öyle parıltılı çıkmışım :)Ben beğendim canım bence yaz konseptine uymuş :)
Bu yaz böyle kal bence, sonra dayanamayıp dönersin sen bakır tonlarına nasılsa :)
Bu arada ilk 2 fotoda ten rengin çok güzel çıkmış altın tonu
Canım benim çok teşekkürler :) Ben de tatile gidicem biraz daha açılsa bi sonraki boyama için çok iyi olur :)Açıkcası ben çok beğendim benim rengime benziyo denizde açılınca böyle oluyo benim de yüzüne de yakıştırdım ben :)
Ben de fazla uzun kalamıyorum koyu renkle nedense, açık renkler daha bi renkli duruyor :)saç rengi güzel olmuş ama ben sizde koyu rengi daha çok begendim:)
Yaz sonu dönüyorum zaten canım bakır tonlarına, bi kaç böyle kullanıcam :)koyu renk yada bakır tonları daha hoş duruyor sende
Zaten bi kaç aylığına kullanıcam canım normalde bakır tonlarını kullanıyorum eylül gibi tekrar bakıra dönücem. Bu ara dönemde değişiklik olsun diye yaptığım bi şey :)Ben de beğenmedim canım belki yeni boyanmış olduğundan oturmamıştır renk ama çok çiğ durmuş,yaşlı ve soluk göstermiş
Ama yazın bu renk çabuk akar zaten,daha koyu karamel,bakır,bal köpüğü renklerini dene bence
Yüzümde makyaj yok ya sanırım ondan soluk göstermesi, sarı saç hepimzin de bildiği gibi makyaj istiyor çünkü.ne kadar canlı bir renk duruyor ama evet seni soluk göstermiş
Çok iddialı bi renk şeçmemişsin seçimin güzel , sendede cici durmuş
Çok makyaj yapmıyosan bile kalem - rimel - allık kullan :)
Taş gbi olursn animallah ..