sevgili kk bayanları saç boyamaya çok meraklı olduğumdan saçıma röfle atmayı denedim sonuç başarısız oldu sonra tek renk boyadım oda çok homojen bi sonuç vermemişti bende gittim kuaföre o açıklı koyulu saçlarımı tek bir ton yaptırdım ama renk bana biraz koyu geldi. Bir de sizler bakın istedim çok açık tenliyim açık renk saç seviyorum ama o da tenimi daha da beyaz gösteriyodu bilemiyorum şimdi biraz bunu kullanıp açık renge dönmeyi düşünüyorum bu renk çok içime sinmedi sizce nasıl olmuş
öncesi
sonrası
canım o alttaki foto saçlarımı kestirmiş halim ve ucunda kırık yok hangi fotoğrafa baktığını bilmiyorum amarenk iyide saçlarınız fena yıpranmış duruyor özellikle uçları
doğru saçtanmı bahsediyoruz çok şaşırdım şu anda o bakımdan rengi çok beğenmesem de eski rengim yapay duruyı yenisi doğal duruyorenk biraz yapay durmus ,yikandikca daha dogal gorunur bence
doğru saçtanmı bahsediyoruz çok şaşırdım şu anda o bakımdan rengi çok beğenmesem de eski rengim yapay duruyı yenisi doğal duruyo
sevgili kk bayanları saç boyamaya çok meraklı olduğumdan saçıma röfle atmayı denedim sonuç başarısız oldu sonra tek renk boyadım oda çok homojen bi sonuç vermemişti bende gittim kuaföre o açıklı koyulu saçlarımı tek bir ton yaptırdım ama renk bana biraz koyu geldi. Bir de sizler bakın istedim çok açık tenliyim açık renk saç seviyorum ama o da tenimi daha da beyaz gösteriyodu bilemiyorum şimdi biraz bunu kullanıp açık renge dönmeyi düşünüyorum bu renk çok içime sinmedi sizce nasıl olmuş
Eki Görüntüle 1557874
beğendim ben hoş renk, kırık yok saç teli yıprandığı için böyle duruyor benimki de böyle malesef.. kestire kestire kurtulacağız artık..
gerçekçi yorumunuz için teşekkür ederim ozaman :)yeni boyanan hic bi sac tamamen dogal gorunmez ancak bi kac yikamadan sonra renk oturur ve dogallasir , bende bundan bahsediyorum ha yuz seklinizi gormedigimden yakismis diye uyduruk bi yorum yapamiycam.gule gule kullanin
teşekkürler cnm ne yapalım elimizde olanla idare ediciz artıkbeğendim ben hoş renk, kırık yok saç teli yıprandığı için böyle duruyor benimki de böyle malesef.. kestire kestire kurtulacağız artık..
hemen bakıyorum tatlım yorumun içinde teşekkürlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...edin-kendi-saclarima-donmek-istiyorum.831778/
Benim konuma da bir el atablrmisinz rica etsem :)
hemen bakıyorum tatlım yorumun içinde teşekkürler
nasıl oldu canımmmSaçımi 7.1 kulu kumrala boyadım birazdan yikiycm inş gzl olur 8.1 di
sen beğendiysen süper canım güle güle kullanmükemmel oldu cnm ya ben bayıldm :))
sen beğendiysen süper canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?