Kızlar yaaa saçlarımı boyamak istiyorum ama çok kararsızım. Saç rengim bu Bu garnier altın kahve ile bişeyin daha karışımı.. Ama ne olduğunu hatırlamıyorum malesef. Yurt dışında boyamıştım o yüzden ne rengi ne nosu aklımda... Ama şu anda bu renk de inanılmaz aktı ve açıldı.
Biliyorum birbirlerinden farklılar ve de kimi çok açık kimi çok koyu. Ama bu tür renkler hoşuma gidiyor daha çok. Ne önerirsiniz bana? Karışımlar falan hepsine açığım. Lütfen bana yardım edin inanılaz kararsızım yaaa :))))
Kızlar yaaa saçlarımı boyamak istiyorum ama çok kararsızım. Saç rengim bu Eki Görüntüle 479887
Bu garnier altın kahve ile bişeyin daha karışımı.. Ama ne olduğunu hatırlamıyorum malesef. Yurt dışında boyamıştım o yüzden ne rengi ne nosu aklımda... Ama şu anda bu renk de inanılmaz aktı ve açıldı.
Biliyorum birbirlerinden farklılar ve de kimi çok açık kimi çok koyu. Ama bu tür renkler hoşuma gidiyor daha çok. Ne önerirsiniz bana? Karışımlar falan hepsine açığım. Lütfen bana yardım edin inanılaz kararsızım yaaa :))))
of işte sorun orada karar veremiyorum malesef Birileri bana sana şu çok yakışır dese hemen gidip o renge boyucam sanırım. Birde burdaki çok açık renklere de boyamam zaten çünkü saçımı 1 yıl içerisind 3 defa açtırdım 4. defa açtırmak istemiyorum artık. Birde benim kaşlarımda koyu. Tenim beyaza baya yakın :) biraz farklı ve de çok baskın olmayan bir saç rengi arıyorum :) İçinde bakırlık, kızıllık, karamellik altınlık olabilir yeterki koyu olmasın :)
sende en çok 3. rengi beğendim. tabi bu rengin bakırla falan bir alakası yok. loreal recital' in 3.66 sına çok benziyor. benim de bir dönem denediğim ve tekrar yapmak istediğim renk...
canım onu kuaföre boyatmıştım ama pek becerememişti istediğim rengi.. O anki haliyle güzeldi ama açıldıkta pembe oldu rengi bende kızıldan vazgeçtim... Acaba Koleston Natural 7.64 le kahve karıştırıp mı boyasam ?
Bir portekiz sitesinde bi kaç renk buldum hangi no boyaların hangi tonları vereceğini koymuşlar resimle. 6.64 tonları içinde bu resmi koymuşlar ama benim saçlarım koyu birde kahveyle karıştırsam güzel bir ton elde edebilirim gibime geliyo ama emin değilim :)