Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni Saç Rengim Hakkında Yardım (Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
medusam yeni gördüm resmi..güzelliğe bak ya maşalah bitaneme
bence böyle gayet güzel ama illaki saçımla oynıycam,kurtlandım diyosan çok az bakır gölgeler attır canım

Bende kumral a, gölge veya balyaj yaptır aralara.. ışık, hareket katsın derim..
Üfff..herkes değişik fikirler vermiş seç beğen..Kafan karışmazsa iyidir çimen gözlü..
yerimseniben

medusam yeni gördüm resmi..güzelliğe bak ya maşalah bitaneme
bence böyle gayet güzel ama illaki saçımla oynıycam,kurtlandım diyosan çok az bakır gölgeler attır canım
:kedi:
Bebeim kahve tonlarını boyamayı düşünüyorum artık yani bu rengin belki bi kaç ton değişiği olabilir. boshayallersmile
Kurtlandıydım cidden ama geçti sempatiksalakcinni
Bende kumral a, gölge veya balyaj yaptır aralara.. ışık, hareket katsın derim..
Üfff..herkes değişik fikirler vermiş seç beğen..Kafan karışmazsa iyidir çimen gözlü..
yerimseniben

Gacıımm kafam fena karışmıştı ama artık kararımı virdim sayılır bakalım sonuç nolcek olumunekankayizsmile

ben bakır kızıla boyuyuorum kolsetonun ve çok memnunum yalnız ben kutudan çıkan volüm yerine %30 luk volüm katıyorum boyaya o zaman daha açık ve parlak bi bakır oluyo

ben bakır kızıla boyuyuorum kolsetonun ve çok memnunum yalnız ben kutudan çıkan volüm yerine %30 luk volüm katıyorum boyaya o zaman daha açık ve parlak bi bakır oluyo

yani kutudakinden daha fazla mı oluo cnm %30luk?

evet sarı boyanın içine katılan oksidasyon kremini alıyorum yani canım

yani o sıvıların üzerinde yazar % 9 ya da %12 bu sarı boyalara katılan normal renkler için %6 dır ben açık saçlara katılanı kullanıyorum

yok yaşamazsın inşallah, dimekki saç dökülmesi falan genlerle alakalı bu olay. CADIARZU
ama sen böle de güzelsin, sana bütün koyu tonlar yakışıyo.

evet sarı boyanın içine katılan oksidasyon kremini alıyorum yani canım

yani o sıvıların üzerinde yazar % 9 ya da %12 bu sarı boyalara katılan normal renkler için %6 dır ben açık saçlara katılanı kullanıyorum

Anladım cnm bende öyle alıp deneyim o zaman ilginç bi fikir olumunekankayizsmile
yok yaşamazsın inşallah, dimekki saç dökülmesi falan genlerle alakalı bu olay. CADIARZU
ama sen böle de güzelsin, sana bütün koyu tonlar yakışıyo.

Genlerle alakalı olabilir cnm,o kadar boyaya yıpranmaya rağmen kuaförüm saçımı keserken hep maşallah kes kes bitmiyo der kaydirigubbakcemile3
Zaten boya da bi kutu yetmiyo iki tane kullanıyorum.

Yine bu tonlarda olsun istiyorum zaten rengini açmıcam fazla tatlım.

Bugün boya almaya gitcem bakalım,rengini beğeneyimde olmazsa kuaföre boyatayım :hulya:

bronz kahveye boya hayatım palettenin çok süper bir renk...

bronz kahveye boya hayatım palettenin çok süper bir renk...

Canım vital marka boyanın bronz kahvesini aldım palettenin dore bakır'ını aldım ikisini karıştırıp yapıcam bu akşam bakalım nası olcak delikafadulden

Kızlar saçımı boyadım yarın çekip rengini gösteririm sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…