yeni saç çıkartmasını başaran arkadaşlar bı yardımcı olun nolursunuzya ardkşlar acayp pskljm bozuldu saçlarımın önu resmen seyrekleşti bı yardım edın nolrsunuzzz ((((((
benimde saçım baya bi seyrekti ve aşırı dökülüyordu . gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı . hiçbiri de fayda etmedi . şu an ben bitkisel yağlar kullanıyorum . sarımsak , çam terenbentin , ısırgan tohumu , susam ve tatlı badem yağından 20 şer damla şırınganın içine koyuyorum ve karıştırıyorum hepsini . açık olan yerlere iyice yediriyorum ve saçımı boneyle kapatıp yatıyorum . ertesi gün yıkıyorum . bu formülü 2 aydır kullanıyorum ve inanılmaz iyi sonuç verdi . ama herkes de aynı sonucu vermeyebilir bunu unutmayalım .
benimde saçım baya bi seyrekti ve aşırı dökülüyordu . gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı . hiçbiri de fayda etmedi . şu an ben bitkisel yağlar kullanıyorum . sarımsak , çam terenbentin , ısırgan tohumu , susam ve tatlı badem yağından 20 şer damla şırınganın içine koyuyorum ve karıştırıyorum hepsini . açık olan yerlere iyice yediriyorum ve saçımı boneyle kapatıp yatıyorum . ertesi gün yıkıyorum . bu formülü 2 aydır kullanıyorum ve inanılmaz iyi sonuç verdi . ama herkes de aynı sonucu vermeyebilir bunu unutmayalım .
cnm sarımsak yağı mı yoksa kendisini mi koyuyorsun ?
ayrıca şunu da söyliyim bu yağ bakımını yaparsanız saçınızı sadece 1 kere şampuanlayın . ben ısırgan otlu şampuan kullanıyorum . valla kızlar ne varsa bitkilerde var gerçekten de . reklamlarda çıkan ürünler hakikaten hikaye . para tuzağı . inşallah herkes şifa bulur .
ama ben 2 kez şampuanllıyorm angelina cım neden bir kez şampuanlayalım
tamam tatlım tesekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu ben ayrıca yagı yarım saat bekletirdim daha fazkla bekletirim artık
cnm evet yağını kullanıyorum sarımsağın . benim saçlarımda seyrek yerler çok olduğu için belirttiğim yağlardan 20 şer damla koyuyorum . ama sen istersen daha çok ya da az koyabilirsin tabiki. yalnızca dikkat etmen şey bütün yağların eşit miktarda konulmasıdır . eğer alırsan bu yağları markası KARDEN olandan alman daha iyi . benim aktarda çalışan bir arkadaşım var ona sordum en iyisi oymuş cnm . ben bunu ilk bir hafta hergün yaptım . ikinci hafta gün aşırı , ve şimdide 2 günde 1 yapıyorum . yağların kokusu çok kötü . ama yıkayınca hiç eser bile kalmıyor kokudan . zaten gece yatarken yapıcaksın sabahda yıkayacaksın koku sorunu olmaz . tekrar söylüyorum bana iyi geldi ama yinede bilemem sana ya da başkalarına iyi gelir mi ? ama doktorlardan alamadığım sonucu bu yağlardan aldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?