• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni sa kartmasn baaran arkadalar b yardmc olun nolursunuz:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
253
0
96
Erzurum
yeni saç çıkartmasını başaran arkadaşlar bı yardımcı olun nolursunuz:( ya ardkşlar acayp pskljm bozuldu saçlarımın önu resmen seyrekleşti bı yardım edın nolrsunuzzz:(((((((

cnm sakin ol önce bende çok saç dökülmesiyle uğraştım bir ara dökülmem tamamen durmadı ama bir sürü saçım çıktı tabi saç dökülme sebebine bağlı genetik erkek tipi dökülme sorunun yok ise saçların yeniden çıkar sana ampulleri öneririm.

yeni saç çıkartmasını başaran arkadaşlar bı yardımcı olun nolursunuz:( ya ardkşlar acayp pskljm bozuldu saçlarımın önu resmen seyrekleşti bı yardım edın nolrsunuzzz:(((((((

canım bende eşimde kullandığım bir formül var dökülme durmadı ama tepe noktası bayağı kapandı yeni saçlar çıkarıyo yani formülüm şöyle;

bioplas şampuanın içine bepantene ampül 2 adet, bemiks ampül 2 adet; CADIARZU benneyaptımki bir ampül daha vardı ismini unuttum akşama evde bakar yarın yazarım, bunları kırıp çalkaladıktan sonra bu senin yeni şampuanın oluyo kaydirigubbakcemile2

birde haftada bir kullanılan bir maske var oda şöyle ;
yukarda bahsettiğim ampüllerin üçünü birertane bir kaseye kırıyorsun içine bir kapak badem yağı ve bir kapak karışık bitki yağını karıştırıp saç diplerine sürüyorsun yarım saat 45 dk felan bekleyip yeni şampuanınla yıkıyorsun -tatlicadiarzu-

2-3 hafta içinde yeni çıkan saçlarını görünce umarım bana teşşekkür edersin :1hug:sengözlerimebaksanab

anemiden kaynaklı olabilir ya da erkek tipi saç dökülmesi... benim de saçlarım çok döküldü demir eksikliği anemisi yüzünden... vakit kaybetmeden bir dermatologa görünmek lazım saç dökülmesinde. uygun tedavi sonrasında saçların çıkmaya başlar tekrar. yoksa dışarıdan sürülen şeyler gerçekten işe yaramaz asıl neden ortadan kalkmadıkça. kendimden biliyorum a.s

malesef canım ne yaparsan yap değişmeş boş şeylerle uğraşma sakın derim saçada zarar veriyo üstelik

ialenin genetik yapısıyla alakalıdır değişmez yani aynı sorun bendede var önlerim seyrek

ama merak etme kel kalmazsın kadınların genetiik yap ısı kel kalınmıyor

benimde saçım baya bi seyrekti ve aşırı dökülüyordu . gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı . hiçbiri de fayda etmedi . şu an ben bitkisel yağlar kullanıyorum . sarımsak , çam terenbentin , ısırgan tohumu , susam ve tatlı badem yağından 20 şer damla şırınganın içine koyuyorum ve karıştırıyorum hepsini . açık olan yerlere iyice yediriyorum ve saçımı boneyle kapatıp yatıyorum . ertesi gün yıkıyorum . bu formülü 2 aydır kullanıyorum ve inanılmaz iyi sonuç verdi . ama herkes de aynı sonucu vermeyebilir bunu unutmayalım .

yağ bakımı kesinlikle hanig tür olursa olsun.. diğerlerinden h,ç sonuç alamadım şimdiye kadar ama sabır gerekli 2 ay kullanmıştım bıraktım yeni yeni saçlaarın fışkırdıgını görünce tekrar devam edeceğim

benimde saçım baya bi seyrekti ve aşırı dökülüyordu . gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı . hiçbiri de fayda etmedi . şu an ben bitkisel yağlar kullanıyorum . sarımsak , çam terenbentin , ısırgan tohumu , susam ve tatlı badem yağından 20 şer damla şırınganın içine koyuyorum ve karıştırıyorum hepsini . açık olan yerlere iyice yediriyorum ve saçımı boneyle kapatıp yatıyorum . ertesi gün yıkıyorum . bu formülü 2 aydır kullanıyorum ve inanılmaz iyi sonuç verdi . ama herkes de aynı sonucu vermeyebilir bunu unutmayalım .

cnm şu formülünü biraz açarmısın ??ben de yeni bi formül arıyorum da

cnm sarımsak yağı mı yoksa kendisini mi koyuyorsun ?

cnm sarımsak yağı mı yoksa kendisini mi koyuyorsun ?

cnm evet yağını kullanıyorum sarımsağın . benim saçlarımda seyrek yerler çok olduğu için belirttiğim yağlardan 20 şer damla koyuyorum . ama sen istersen daha çok ya da az koyabilirsin tabiki. yalnızca dikkat etmen şey bütün yağların eşit miktarda konulmasıdır . eğer alırsan bu yağları markası KARDEN olandan alman daha iyi . benim aktarda çalışan bir arkadaşım var ona sordum en iyisi oymuş cnm . ben bunu ilk bir hafta hergün yaptım . ikinci hafta gün aşırı , ve şimdide 2 günde 1 yapıyorum . yağların kokusu çok kötü . ama yıkayınca hiç eser bile kalmıyor kokudan . zaten gece yatarken yapıcaksın sabahda yıkayacaksın koku sorunu olmaz . tekrar söylüyorum bana iyi geldi ama yinede bilemem sana ya da başkalarına iyi gelir mi ? ama doktorlardan alamadığım sonucu bu yağlardan aldım .

ayrıca şunu da söyliyim bu yağ bakımını yaparsanız saçınızı sadece 1 kere şampuanlayın . ben ısırgan otlu şampuan kullanıyorum . valla kızlar ne varsa bitkilerde var gerçekten de . reklamlarda çıkan ürünler hakikaten hikaye . para tuzağı . inşallah herkes şifa bulur .

ayrıca şunu da söyliyim bu yağ bakımını yaparsanız saçınızı sadece 1 kere şampuanlayın . ben ısırgan otlu şampuan kullanıyorum . valla kızlar ne varsa bitkilerde var gerçekten de . reklamlarda çıkan ürünler hakikaten hikaye . para tuzağı . inşallah herkes şifa bulur .

ama ben 2 kez şampuanllıyorm angelina cım neden bir kez şampuanlayalım

ama ben 2 kez şampuanllıyorm angelina cım neden bir kez şampuanlayalım

cnm genelde dermotologlar ve bu işin uzmanları saçın çok fazla ve kaynak suyla yıkanmasının saçı yıpratacağını söylüyorlar . ama benim dememin sebebi bu saç bakım yağını yapınca geceden sabaha kadar saç derisi yağı emiyor . sabahda bir kere yıkayalım ki saçımızda yağ karışımından eser miktarda bile kalsa saç derisi için yine faydalıymış . bunu ahmet maranki söylemişti . ondan duydum bende cnm .

tamam tatlım tesekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu ben ayrıca yagı yarım saat bekletirdim daha fazkla bekletirim artık

cnm evet yağını kullanıyorum sarımsağın . benim saçlarımda seyrek yerler çok olduğu için belirttiğim yağlardan 20 şer damla koyuyorum . ama sen istersen daha çok ya da az koyabilirsin tabiki. yalnızca dikkat etmen şey bütün yağların eşit miktarda konulmasıdır . eğer alırsan bu yağları markası KARDEN olandan alman daha iyi . benim aktarda çalışan bir arkadaşım var ona sordum en iyisi oymuş cnm . ben bunu ilk bir hafta hergün yaptım . ikinci hafta gün aşırı , ve şimdide 2 günde 1 yapıyorum . yağların kokusu çok kötü . ama yıkayınca hiç eser bile kalmıyor kokudan . zaten gece yatarken yapıcaksın sabahda yıkayacaksın koku sorunu olmaz . tekrar söylüyorum bana iyi geldi ama yinede bilemem sana ya da başkalarına iyi gelir mi ? ama doktorlardan alamadığım sonucu bu yağlardan aldım .

cnm çok saol teşekkür ederim

Back