Yeni Reçelliklerim ...

Ultraviyole

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
601
6
46
Diğer

Reçelliklerimin kapaklarının bozulmasından bıkmıştım.

Paşabahçenin bu yeni reçelliği harika,tamamen cam,çok estetik,cok kullanışlı...

Buzdolabımın kahvaltılık bölümüne rahatlıkla giriyor.

Severek kullanıyorum,tavsiye ederim.

güle güle kullan hepssini. O reçellikleri ben de görmüştüm Migros'ta, alıp almamakta kararsız kalmıştım. İki gün sonra kırılıp elimde kalırsa diye (çok ince geldi de bana) ama çok şık duruyor. Almalı mıyım ne dersin :)))

Güle güle kullan..Ben de migrosta gördüm de pek uzun ömürlü olacaklarını düşünmediğim için almadım..Umarım öyle olmaz..yerimseniben

Son düzenleme:

dun bunu nısanlımla mıgrosta gorduk cok hosumuza gıttı 2 tane aldık ceyızlık :lepi:

bende dün burda gördüm hemen gidip aldım:)migrostan 2 tane birine tahin pekmez karışımı diğerine recel koydun:)iki tane daha almayı planlıyorum !

çok tatlı! ben de alırım denk gelirsem,kırılırsa da napiim canım, 3 tl'nin hesabını yapmam beğendiysemm kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim ultraviolecim bi kaç resim eklemek istiyorum ama nasıl yapıyoduk unuttun bi karaf bide elma ve armut şeklinde kaseler aldım.

Severek kullanıyorum,tavsiye ederim.[/QUOTE]

bende tansaştan 2 tane aldım çeyimizim için bir tanesini kullanışlı mı diye açtım evde kullanıyoruz çok kullanışlı nasipse 6 ya tamamlıyacağım

acaba kavanozları nerden temin edebilirim reçellikler var ama bu tip kavanozları görmedim

Bu reçellikten benimde var çeyizime almıştım 2 tane bunu sadece reçellik değil mesela bazen az kalan bişeyler için kap ararız ya mutfakta o yöndende kullanılabilir mesela limon dilimleyip içine konulabilir kullanışlı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…